fbpx

7 стабилни двойки според зодиите си

Началото на един любовен роман може да бъде бурно, но това не е гаранция, че ще продължи дълго. Внимавайте каква е зодията на партньора ви, за да прецените какви са шансовете ви за дълголетие.

Овен с Близнаци

Въздух и Огън са двете стихии, които управляват тези зодии. Те се нуждаят една от друга. Взаимното привличане между партньорите от тези зодии е не само на физическо, но и на интелектуално ниво. Тези партньори си приличат по вродения им оптимизъм, любовта към живота и неговите удоволствия… Какво повече е нужно, за да се радвате един на друг?

Стрелец и Лъв

Какви може да бъдат отношенията между два огнени знака? И двете зодии характеризират хората като силни характери и склонни към съперничество. И може би това съперничество ще бъде именно между двамата, ако не става дума обаче за истинска любов. Страстна натура – ОК, но ако и двамата са с такива, е по-добре да са наистина един за друг. В този случай успехите им ще са умножени по две.

Везни и Овен

Всеки един от тези два знака на зодиака са надарени с умение за общуване.. Но заедно те могат да образуват цял екип и да скъсят пътя си към общия успех. Но какво се случва с двойката? Небесната покровителка на Везните е Венера, а на Овен – мъжественият Марс. Резултатът между тях е постоянна любовна игра и обмен на сексуална енергия, което се превръща на практика във вечен двигател на връзката им.

Дева и Водолей

На тези, които са се родили под тези знаци, звездите са отредили общо желание да променят света и да управляват бъдещето. Макар че Дева и Водолей правят това по свой специфичен начин: ако Девата се справя прекрасно с практическите дела, Водолеят е готов да изследва всичко ново и да дава идеи. Ако тези два таланта се обединят, в резултата ще се роди прекрасен тандем.

Скорпион и Рак

За родените под знака на Рак казват, че в любовта се стремят изцяло да притежават партньора си. Но именно тази черта е подходяща за мнителния Скорпион: това успокоява тяхната вродена подозрителност и ги кара да се чувстват желани. От своя страна страстните Скорпиони правят всичко възможно да накарат партньора си Рак да не се затвори в черупката си. С други думи в тази двойка и двамата се чувстват в безопасност.

Козирог и Телец

Земните знаци ги обединява преди всичко могъщата им сила, с която ги е дарила природата. Този, който „стои твърдо на земята“ много по-лесно разбира другия и това го улеснява, вместо да се налага да обяснява гледната си точка на съвършено различен характер (като например на мечтател, роден под въздушен знак).

Риби и Телец

Водата подхранва Земята, а това на свой ред е надеждно основание, че тя е жизнено необходима за живота. Взаимодействието и съчетанието между стихиите управлява всеки от партньорите в тази двойка и създава почти идеални условия за дълги отношения. Практичността и здравият разум на Телеца прекрасно уравновесяват дълбоката, емоционална и чувствителна натура на Рибите. Ако искате да знаете как би изглеждал идеалният съюз между Ин и Ян, той е пред вас.

Коментирайте във Фейсбук
Close