fbpx

7 неща, по които мъжете си избират съпруга

Жените от малки си мечтаем да се видим в булченска рокля, да минем под олтара с любимия и да прекараме остатъка от живота си с него. Докато ние силно копнеем за брак, семейство и деца, това не важи за всички мъже. Много от тях изпитват страх от обвързване и много трудно се решават да узаконят връзката си. Ето кои са едни от най-важните неща, които мъжете гледат в жената, преди да й предложат.

1. Външният ви вид

Колкото и да искаме да е по друг начин, мъжете са визуални същества и опаковката е важна за тях. За да му станете съпруга,  трябва да бъдете радост за очите му и дори да предизвиквате завист в останалите мъже. Затова никога не спирайте да се грижите за себе си, най-вече заради вашето собствено самочувствие.

2. Съвместимостта ви

За един мъж е важно да има до себе си жена, която да разбира интересите и целите му. Той иска да се чувства напълно съвместим с нея, за да може да бъде сигурен, че няма да съжалява по-късно. Като цяло, жените сме емоционални същества и сме по-спонтанни, докато мъжете са по-рационални и сериозно обмислят всичко, включително и брака.

3. Вашата финансова ситуация и кариера

Времената са различни и вече много по-рядко може да срещнем жени, които са само домакини. Господата все повече обръщат внимание на финансовото състояние и кариера на своята половинка, тъй като искат да бъдат сигурни, че семейният бюджет ще бъде стабилен. Трябва да имате предвид, че парите са една от най-честите причини за спорове.

4. Вашите цели

Не, не може просто да искате „да бъда омъжена“. Трябва да му покажете, че имате други цели в живота си, които искате да постигнете.

5. Дали родителите му ви одобряват

Ако те не ви харесват и не ви приемат, а той идва от традиционно семейство, не очаквайте скоро предложение за брак.

6. Колко грижовна сте

Мъжете държат да имат до себе си жена, която да бъде мила и грижовна. Това е напълно разбираемо, като се има предвид, че те търсят и майка на бъдещите си деца, затова искат да бъдат сигурни, че ще изберат подходящата.

7. Колко добре се вписвате в социалния му кръг

Повечето мъже наблюдават как половинките им се държат около приятелите им и дали се вписват.

Текст:iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close