fbpx

7 мъжки потребности, които истинската жена знае

Жената трябва да е всичко, а това е най-трудната задача. Да бъде нежна, да бъде страстна, да бъде домакиня, да не губи блясъка си, да е красива, да е самостоятелна, но не и по-силната, да е всичко за мъжа. Кой би се справил с това по-добре от една жена? Балансът, който трябва да бъде постигнат, е изкуство, което цял живот се учи. Не е лека задача, но е най-върховното постижение.

1. Да бъде достоен партньорДа разбира, да уважава, да бъде всичко, от което мъжът до нея има нужда. И понякога да греши, защото е човешко и да умее да прощава, защото е необходимо. Трябва да умее да изслушва, да прощава и да бъде най-верният съюзник за мъжа до себе си. Да бъде единствената.

2. Да бъде нежна, да бъде страстна

Да е една жена с много различни лица. Да умее да показва нежност, да прегръща силно, да е страстна, понякога ядосана, а друг път сладка. Жената трябва да е палитра от цветове, от емоции и настроения. Да подлудява, да успокоява и винаги да бъде себе си накрая.

3. Да е истински приятел
Да изслушва проблеми, да разбира настроенията му и да не се разстройва, когато тази вечер той иска да прекара времето си с приятели. Да се радва на успехите му, да го пита как е изкарал вечерта, да иска да прави всичко на света с него и да не задава въпроси, когато не му се говори. Да бъде до него като истински приятел.

4. Да обича с душата си, да обича и с тялото сиВръзките са преплетени в снопче емоции, задължения, чувства, компромиси, страст, обич и уважение. Сексът е онази разтърсваща емоция, която връща на мястото си всички разпилени парченца, които понякога забравим да подредим. Той е най-истинското и спонтанно доказателство за отдаденост. Той е най-сладката необходимост.

5. Да бъде уверена в себе сиНяма нищо по-прекрасно от уверена жена, която добре познава стойността си и е горда с всичко постигнато, с начина, по който изглежда, дори да не е перфектна. Уверената жена е като наркотик – колкото по-дълго я гледаш, толкова повече искаш да бъдеш с нея. Завинаги, ако може.

6. Да бъде уютът у дома
Домакиня е скучна дума, която не може да опише вълшебството от това да създадеш уют в един дом. Да подредиш всяко ъгълче, да забъркаш любимия сладкиш на любимия си човек. Да го прегърнеш на прага. Да бъдеш спокойствието и усмивката, при която той с радост ще се прибира всеки ден. Да бъдеш домакиня е изкуство, което малцина разбират правилно.

7. Да бъде отдадена на негоДа изслушва как е минал денят му, да й разказва за работата си, а тя да слуша в захлас, дори да не разбира много от делата му. Но той трябва да знае, че има на кого да разкаже всичките си вълнения, напрегнати или щастливи моменти. Да разбира настроенията му и да не настоява винаги да е права. Да поставя понякога него, преди себе си дори…

Close