fbpx

6 неща, по които ще познаеш истинската любов

Любовта има толкова разновидности, че понякога ни е трудно да познаем истинската. Но има неща, които човек осъзнава, чак когато почувства и види. Ако се чудите дали любовта ви е истинска, прочетете следните няколко признака.

1. При спор:

Временната любов: Един от двамата непременно иска да бъде прав, защото в това вижда смисъла на спора, независимо колко наранява човека срещу себе си и колко дълго продължава спора.

Истинската любов: Извинява се този, който първи осъзнае, че от споровете няма смисъл. И двамата разбират, че всеки има своята гледна точка и я приемат.

2. В мечтите:

Временната любов: Влюбените имат общи мечти и цели, които на всяка цена искат да постигнат заедно и загърбват тези, които не са споделени.

Истинската любов: Всеки има своите си мечти, а другия ги подкрепя с цената на всичко.

3. В лъжата:

Временната любов: Лъжата е допустима, когато е за добро.

Истинската любов: Истината и само истината, колкото и да боли.

4. При проблем:

Временната любов може и да не издържи, да започнат скандали и спорове. Всеки да хване пътя си, когато стане трудно.

Истинската любов винаги оцелява, независимо от обстоятелствата.

5. В секса:

Временната любов: Няма любов без перфектен секс. Важно е колко често, важно е да е разнообразно и винаги да бъде страстно.

Истинската любов: Сексът е усещане, обич и импулс. Той невинаги е перфектен, но винаги е истински. И няма значение колко пъти седмично ще бъде той, а колко силно се усеща в сърцето.

6. Относно миналото:

Временната любов… иска да знае всичко за миналото на другия, до всяка мъничка подробност.

Истинската любов се интересува само от тук и сега. Защото в миналото си човек може да бъде всякакъв, но в настоящето си той е само един.

Close