fbpx

6 неща, които не знаете за жената с добро сърце и сложен ум

Да имате връзка с жена, която има добро сърце, но сложен ум може да бъде изпитание. Трябва да сте готови да правите неща, с които не сте свикнали. Може да ви се струва, че тя е любезна и мила и съвсем „лесна“ за връзки, но в действителност сложният, вечно мислещ ум я прави наистина уникална и доста противоречива. Ето какво трябва да запомните за жените с добри сърца и умове като бръснач.

Тя оценява вашето усилие

Тя не е от онзи тип жени, която лесно можете да задоволите с луксозни подаръци и екзотични пътувания. Тя цени малките неща – топла прегръдка и чаша кафе ще означават повече за нея от всякакви материални блага. Именно тези малки неща я правят щастлива, защото й показват колко ви е грижа.

Непрекъснато премисля

Мозъкът на тази жена работи без прекъсване. Така че, тя е склонна да сътворява сценарии и да си представя сюжети, които изобщо не са реални. И заради навика й да преразглежда нещата в дълбочина и от всички ъгли, един ден може да ви обича страстно, а на следващия да е хладна.

Никога няма да приеме връзка тип „между другото“

Тя е жена тип „всичко или нищо“, затова междинните връзки, запълващи времето, не са й по вкуса. Жадува за взаимоотношения, които са дълбоки и смислени, иска да почувства искрите на любовта и че е наистина специална за някого.

Трудно й е да изразява чувствата си

Тя може да те обича с цялото си сърце, но надали някога ще ти каже това. За нея е трудно да изрази емоциите си, защото преди всичко иска да се чувства сигурна. Това е нейният защитен механизъм, за да не става уязвима.Така че, опитайте се да я разберете и й дайте времето, от което се нуждае.

Тя ще те предизвиква

Тази жена няма да прави чудеса от храброст, за да те накара да я харесаш. Напълно наясно е с факта, че някои хора я харесват, а други не. Тя не се опитва да впечатли никого, затова не очаквайте комплименти или да се смее на всяка ваша шега. Може би ще се почувствате предизвикани да „бутате“ напред връзката ви и да ставате по-добър човек всеки ден.

Сърцето й е чисто

Бързо се влюбва в хора, които й показват, че са различни. Сърцето й е чисто, но крехко. Способна е на любов като от роман, стига да сте искрени и добронамерени.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close