fbpx

6 знака, че си в лоша връзка

Дали това са знаци, че ти е доскучало, защото сте заедно от милион години или връзката ви върви към края си? Виж категоричните знаци, че е време да си пуснеш „музика за скъсване“ и да се разделиш с гаджето – за всеобщо добро.

1. Интимността е намаляла.

Нормално е да не отделяте ръце един от друг в началото, а после да постигнете сравнително равновесие в докосванията и пътите, които правите секс. Всяка дълга връзка има своите възходи и спадове в спалнята. Тук говорим за случаите, в които не сте правили секс от три месеца или непрекъснато единият отказва на другият. Може да става въпрос за намаляване на качеството на самия акт. Например, движенията стават механични и не само поради факта, че не можеш да спреш да мислиш за работните си проблеми.

2. Липса на забавление във връзката.

Здравословните взаимоотношения кипят от смях и добронамерени закачки. Все пак, игривостта ви помага да свалите стреса и да се сближите. Трябва да се способни да се „изключите“ от заобикалящата ви среда и просто да се радвате, че сте заедно. Ако започнеш да усещаш безпокойство и напрежение в компанията на партньора ти, вече стъпваш в опасна територия.

3. Гаджето ти е спряло да показва уважение към теб.

Когато злобата вземе превес над любовта, време е да кажеш "сбогом".
Когато злобата вземе превес над любовта, време е да кажеш „сбогом“.

Когато някой стане твърде критичен, злобен или спре да показва уважение, това е тотално неприемливо. Омразата е причина номер едно за трагичния край на една връзка и тя се развива постепенно във времето. Наблюдавай дали ти или партньора ти са станали се държите саркастично – огромна черна точка във взаимоотношенията.

4. Ти или партньорът ти обръщате повече внимание на телефона си, отколкото един на друг.

Когато сте заедно, бъдете заедно. Ако той непрекъснато си цъка телефона, когато и ти си там, това е знак за отхвърляне. По-добре да си тръгнеш рано, като бързо отлепване на лейкопласт от ръката, отколкото да се разделяте бавно, мъчително и болезнено.

5. Всяко друго взаимоотношение се превръща в приоритет.

Естествено, че всеки има нужда да остане сам и да се отдаде на другите си приятели и хобита. В случай, че партньорът ти постоянно избира да се вижда с приятелите си, а не с теб… бягай, докато не е станало късно.

6. Партньорът ти стой далеч от теб – чисто физически.

Той не се доближава на повече от една ръка разстояние от теб? Да не говорим за гушкане. Това може да е свързано с проблеми в секса, подкрепата, емоционалното възприятие. Какъв е смисълът да бъдете заедно, щом бавно се превръщате в непознати, макар да сте във връзка.

Накрая, приключването на токсична връзка може да изглежда като сложно начинание, но приключиш ли го ще се почувстваш много по-щастлива и удовлетворена. Ти си невероятна и не бива да губиш времето си с някой, който не те заслужава.

 

Close