fbpx

6 женски навика в леглото, които мъжете обожават

Има някои дребни неща, с които можете да спечелите страстта, любовта и вниманието на партньора си. Мъжете разбират по различен начин интимните отношения и ценят жени, които знаят как да ги накарат да се чувстват специални в секса.

Ето кои са женските навици в леглото, които всички мъже наистина обожават!

1. Дългите прегръдки сутрин

Това е зареждащо и за двамата партньори. Всеки мъж обича милувките и сутрешното събуждате до любимата жена, която се гушва в него в знак на любов, прегръща го дълго и го целува за добро утро.

2. Мъжете се разтапят, когато сте без сутиен и ги прегърнете

Вашата голота действа по специален начин на мъжа до вас. Той ще се почувства прекрасно да усети тялото ви и да ви целуне. За мъжете това е красиво и секси.

3. Да им правите сутрешни секс изненади

Няма мъж, който ще откаже сутрешна орална любов или секс за добро утро. Денят и за двама ви ще започне прекрасно, когато се събудите с любов и мили секси ласки. Не забравяйте за сутрешния секс – той може да прави чудеса…

4. Да спите гола

Няма по-красива гледка от голото ви тяло сутрин и вечер до него. Определено ще се събуди щастлив, че сте до него в леглото. Ще може да ви погали и да се наслаждава на извивките ви.

5. Прегръдките в поза лъжички…

За някои двойки това е любима поза, в която заспиват. Други я приемат за началото на нещо по-страстно и бурно. В тази поза мъжът може да ви докосва и да се наслаждава дълго на топлината на тялото ви.

6. Да носите негова тениска или друга дреха

Това е страхотен комплимент за мъжа. Можете да спите с неговата тениска или да я обличате сутрин за кафето. Той ще почувства, че наистина сте негова и сте щастлива с него.

 

Коментирайте във Фейсбук
Close