fbpx

5-те зодии, които ще имат НЕЗАБРАВИМО лято

Хороскопът често ни изненадва с приятни новини, които ни очакват в близко бъдеще. Ако говорим за лятото, няколко зодии могат да се похвалят с изключително щуро и забавно, а защо не и романтично лято. Ето кои са те…

Телец

Лятото 2017 определено ще бъде запомнящо се за вас. Може да бъдете сигурни, че ви очакват приятни изненади зад всеки ъгъл. Ще се изумите колко лесно може да вземете решние да смените работата си и това ще ви изпълни с оптимизъм, не със страх. В личен план ще успеете да преборите всичките си страхове и сърцето ви ще бъде свободно, за да обича. Летните флиртове не са по вашата част, но в случая… ще бъдете изненади от себе си и ще почувствате нужда да се впуснете в нещо щуро. Е… ще ви се получи добре!

Близнаци

Това лято ще бъде изпълнено с много незабравими пътешествия, които ще ви научат на много нови неща.  Хората, които ще срещнете по пътя си, ще ви дадат своята мъдрост и ще завържете няколко много ценни приятелства, едно от които ще остане за цял живот. И донякъде ще ви промени. Да не говорим за всички възможности, които ще ви се отдадат да се влюбите истински. И не бързайте с влюбването, защото вашият човек ви чака точно в края на лятото. Ще бъде незабравима и специална връзка, която ще остави голяма следа в сърцето ви.

Лъв

Лятото е любимият ви сезон и вече нямате търпение да видите какво ви очаква. Нека да ви кажем, че ще бъдете изключително ухажвани от противоположния пол, което сериозно ще се отрази добре на самочувствието ви. А вие имате нужда точно от това. Покрай някой летен романтичен флирт ще усетите привличане, на което няма да може да устоите. Не се залъгвайте по чувството, което изпитвате и оставете флиртът да си остане само в лятото. Вашата новата връзка ви чака чак в началото на септември. И повярвайте ни… чакането си заслужава!

Дева

Това лято ще осъзнаете, че вече сте срещнали вашата половинка и нищо на света няма да успее да промени мнението ви. Понякога една единствена случка те кара да осъзнаеш истини, които пазиш в сърцето си за цял живот. Вие ще разберете, че любовта изтрива различията и кара един човек да обикне душата на другия, забравяйки предразсъдъците си. Ще видите колко е хубаво най-накрая да се почувтвате свободни от всичко, което ви тревожи. Чака ви чудно лято!

Козирог

Много хубаво не е на хубаво, казват старите хора. Ние обаче изобщо не сме съгласни с това. Очаква ви наистина прекрасно лято с много положителни емоции и една наистина голяма сбъдната мечта. Време ви е да сте щастливи и няма нищо лошо в това. Някой ще ви отвори очите за симпатиите на ваш много близък приятел, който от години гледа на вас по по-специален начин. Не бързайте с действията. В професионален план ви очаква голяма изненада под формата на голямо повишение. Наистина залужено!

Текст:iwoman.bg

Close