fbpx

5 срещи, с които ще му вземеш акъла

Стига с тези женски фасони и здравословна храна. Ето ти няколко предложения за среща, които наистина ще му допаднат. Поглези го.

1. НАХРАНИ ГО „ПО МЪЖКИ“

Префърцунените хапки, подредени като произведение на изкуството в чинията просто няма да свършат работа на един изгладнял мъжага. Предложи да отидете да хапнете любимата му храна – тази, която ще може да поема спокойно от ръцете си. Сандвичи, ребърца, бъргери и пица – вкусовите фаворити на по-голямата част от противоположния пол. Спри се на местенце, където ще можете да си позволите да се изцапате без особени притеснения (печелиш бонус точки, ако страстно оближеш пръстите си точно пред очите му).

2. ПОДЛОЖИ ГО НА СПОРТНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО
Заведи го на боулинг, защото както добре знаем мъжете и спортът се спогаждат уникално добре. Хич не се притеснявай да го предизвикаш. Закани се, че ще го победиш като не пропуснеш да измислиш и подходящ залог – този, който загуби играта да направи дълъг и нежен масаж на победителя, например… А после, кой знае?

3. НАПРАВЕТЕ СИ КЛУБЕН ТУР
Едва ли съществува мъж, който да не се чувства като у дома си в задимен тъмен бар. Да, можеш да се жертваш да отидеш с него поне веднъж. От едно „деградантско“ местенце към следващото, той може да пробва различни бирички и за твое щастие дори да искаш поне тази вечер да е за твоя сметка, няма да се разориш.

4. Забавлявайте се по детски
Отидете до някой аквапарк и си доставете един куп вълнуващи преживявания. Спуснете се прегърнати по пързалката и подсладете срещата си с апетитните наслади, които предлагат заведенията.

5. СТАНЕТЕ ПРИНЦЪТ И ПРИНЦЕСАТА… НА СПАЛНЯТА
Накарай го да си облече пижамата (докато ти носиш сексапилна сатенена нощничка) и останете в леглото през цялата вечер. Освен да правите… да, точно каквото се сещаш, можете да пиете хубаво вино, да пуснеш приятна мелодия, да си поръчате храна, да наемете филм, да си доставите чувствен масаж, дори да играете на видео игри (все пак това е среща като за него!) – и всичко в леглото. Предупреждение: Подобни срещи могат да се превърнат в крайно пристрастяващи, така че не прекалявай, защото така ще му хареса, че може и да не успееш да го изведеш повече.

Close