fbpx

5 признака, че си „луда“ – според него

Какво точно диткува мъжкото мнение за жените? Когато двама души се запознаят и прекарат известно време заедно, кое кара мъжете от спомената връзка да забягват с 300? Отговорат според тях е , че всички жени са „луди“. Въпреки това, има няколко неща които мигновено включват тревожни сирени в мъжкият мозък. Ето какво мислят шест мъже по темата за „налудничевото“ женско поведение.

1.Когато тя не умее да мисли рационално

„Лудата“ жена е тази, която не е способна да чуе и да разбере истината. При тези жени, нещо вътрешно ги спира да премислят нещата логично и да разберят, че им се казва истината. Те продължават да „ровят“ и да търсят своята си истина. Когато такива жени продължително подлагат думите на партнъора си под съмнение, мъжете винаги избухват в даден момент.

2. Когато тя има нереалистични очаквания

Тези жени живеят в паралелен свят. Те често бъркат реалноста с фантазийте и изизскват твърде много от партнъора си. Това са жените които ще очакват ключ за у-вас след само месец ходене или тези които планират меденият ви месец преди дори да сте прекарали заедно един уйкенд извън градът. Когато не получат своето си, тези жени безпричинно наказват мъжът с поведението си.

3. Когато има „налудничев“ поглед

Да, сеща ви малко за теорийте на Барни от „Как се запознах с майка ти“ , но има доза истина. Това което първо може да ти се стори като палава искра в очите, после лесно се превръща в пожар от лудост и мъжете имат умението да разпознават подовни опасности.

4. Когато обича да троши неща

Всяка жена която пали нечии вещи или ти реже дрехите на парченца е „луда“ по всяка дефиниция на думата. Когато жените прибегнат до такива мерки, мъжете не само се плашат, но често губят и сексуалното си превличане към тях.

5. Когато заплашва със самоубийство

„Преди ходех с едно момиче, което при всеки наш скандал, ме заплашваше със самоубийство. Тя честно тичаше до покрива на блока и заплашваше, че ще скочи. Един път, обаче се заключи в тоалетната и си опря нож до гърлото. Е това вече ако не е „лудост“, не знам!“

Close