fbpx

5 неща, които мъжете тайно забелязват в жените

Съществува всеобщо схващане, че мъжете не обръщат внимание на малките детайли и виждат само нещата върху повърхността. Истината е, че те обикновено се интересуват от неща, за които жените дори не си помислят. И разбира се е хубаво да знаете кои точно са те, за да ги използвате като предимство.

1. Изражението на лицето

Оказва се, че мъжете обръщат внимание не само на очевидни сигнали като сълзи и усмивка. Те също така виждат неискреност или леко разочарование в очите. Нацупените устни пък им говорят, че жената срещу тях е недоволна и трябва да го имат предвид.

2. Цветът на тоалета й

Този трик е супер лесен. Всеки знае, че цветовете отразяват нашето настроение и емоции. Червеното символизира енергия и страст, черното – елегантност и надеждност, докато розовото се свързва с невинност и нежност. Затова, когато жената избере конкретен цвят тоалет за среща, тя подсъзнателно изпраща сигнали за настроението си.

3. Начинът, по който пише съобщения

Само най-смелите се чувстват комфортно да показват емоциите си и да говорят открито за чувствата си. Повечето от нас се опитва да го правят дори без очен контакт. Писането на съобщения е начин жените да разкрият истинските си чувства и обикновено са по-искрени и мъжете знаят това. Ето защо мъжете се опитват да разчитат всички знаци, които получават в съобщенията, проследяват колко често, защо и кога жените им пишат.

Още нещо интересно – лингвистите казват, че думите, които използваме, издават много за характера ни. Чести фрази като „Аз мисля…“, „Аз чувствам…“ означават, че човек е фокусиран върху себе си. Ако човек винаги се опитва да ви убеди, че е искрен, използвайки „Обзалагам се, повярвай ми“, той най-вероятно лъже.

4. Напитките, които предпочита

Бяло вино и морска храна, джин и тоник с приятели, червено вино, когато е стресирана. Предпочитаните напитки, подобно на храната и дрехите, могат да кажат много за един човек. Някои мъже обръщат внимание на това, за да знаят какво да й поръчат следващия път, докато други, за да разберат настоящото й настроение. Мъжете също така забелязват дали жената пие, защото се наслаждава на питието си от време на време или го прави, защото е пристрастена.

5. Дали яде месо или не
 
В повечето случаи жените предпочитат да хапват салата, когато са на среща. От една страна се опитват да създадат впечатление, че не ядат много, а от друга – че се хранят здравословно и поддържат форма. Всъщност, това поведение има обратен ефект. Жена, която яде салата, изглежда срамежлива, неуверена и по-малко привлекателна от тази, която спокойно би си поръчала пържола. Разбира се, това не означава, че трябва да яде само мазни храни, за да впечатли мъжа. Тя трябва просто да помни, че може да поръча това, което иска, а да не се притеснява, ако й се хапва пилешко или риба, вместо да се залъгва със салата.
Коментирайте във Фейсбук
Close