fbpx

5 неща, които мъжете обожават в тялото ни

Минавала ли сте някога покрай огледало, хвърляйки бърз поглед към отражението си и казвайки си: „О, не!“? Или пък често стоите пред огледалото, фокусирайки се върху части от тялото си, които напълно мразите? Е, има израз, който казва: „Вашето възприятие е вашата реалност.“ и това е напълно вярно, когато става въпрос за тялото ви. Но знаете ли каква е иронията в това? Това, което виждате като недостатък, повечето мъже дори не забелязват. Защото мъжете гледат на женската фигура по различен начин. Ето 5 женски части от тялото, които вие може да мразите, но половинката ви напълно обича.

1. Вашите гърди

Мразите ли гърдите си? Мислите, че са прекалено големи, малки или пък имат странна форма? Следващият път, когато сте с любимия си, го попитайте какво най-много харесва в тях. Неговият отговор може да ви изненада.

2. Вашето коремче

Противно на популярното вярване, вашият партньор не се интересува дали имате плочки на корема или не. Той обича вашето коремче такова, каквото е.

3. Вашето дупе

Някои мъже си падат по-пищни дупета, докато други обичат малките. Дори да си мислите, че вашето не е идеално, партньорът ви е доволен от размера му.

4. Вагината ви

Признайте си, че сте изследвала вагината си с огледалце, за да видите как точно изглежда. Може да смятате, че не е достатъчно естетична, но за партньора ви е важно не как изглежда, а какво символизира.

5. Краката ви

Чудили ли сте се някога защо сексапилните жени по телевизията и филмите винаги са в къси поли и токчета? Тези зони са много чувствени и еротични. Ако искате да разберете колко точно, просто облечете пола, обуйте високи обувки и вижте реакцията на половинката си.Ако искате да разгорещите връзката си, попитайте партньора си какво харесва и обича в тялото ви и наистина се вслушайте в думите му. Може би ще намерите нова увереност в себе си и ще започнете да цените повече тези части, които преди сте мразела.

Текст:iwoman.bg

Close