fbpx

5 комплимента, които истинските мъже не се уморяват да получават

Мъжете са странни създания, наистина. И искам още от самото начало да разгранича два типа мъже – момчетата, които никога няма да бъдат мъже и за тях дори “Здравей” е ненадминат комплимент, а от другата страна на ринга стоят истинските мъже, които не се задоволяват с нищо, което не граничи с перфектността.

Комплиментите по принцип са мъжка черта, но няма по-добро действие към един мъж от това да погалиш нежно егото му, с което той да се почувства неописуем властелин на твоя свят.

„Много си секси” не стига. Той вече знае това.  Той знае, че щом си с него той е секси за теб. Тогава как да направиш комплимент на един истински мъж? Ето ти 5 страхотни и готови за употреба комплимента, които задължително ще те направят царица в очите му.

„Секси си, когато готвиш, скъпи!”

Не му казвай, че е секси просто така, като “Добър ден”. Остави мъжа да си заслужи комплимента, като извърши някаква полезна дейност. Твоята цел е да затвърдиш полезността му като се плъзнеш нежно по струните на егото му.

Сготвил е лазаня? Чудесно! Кажи му, че много ти е харесало как е разточвал корите и че това ти се е сторило… секси. Така му показваш, че забелязваш колко е готин, дори и правейки стандартни и рутинни неща. Даваш му знак, че забелязваш всяка малка частица в него и в неговия вътрешен свят.

„Чувствам се в безопасност с теб, любими!”

О, за Бога! Това е вратата към семейното щастие! Всеки мъж би се почувствал горд и ентусиазиран, ако му покажеш, че се чувстваш сигурна с него. Това е вроден и първичен инстинкт – той иска, има истинска нужда да усеща, че се грижи за теб и за твоето съществувание, че ти помага и те закриля във всяко едно начинание, което предприемеш.

Знаейки, че му вярваш и с него си в безопасност, егото му пораства двойно. Но не си мисли, че нарастването на егото му ще го накара да се надуе като пуяк. Тъкмо напротив! Това ще го накара да работи все повече и повече към по-голямата ти сигурност.

„Обичам това колко си решителен, когато започваш да правиш нещо. Страшно ме привличаш в такива моменти”

Представи си как светът на един мъж може да се преобърне само с едно изречение. Да, това е напълно възможно, особено ако чувстваш това, което му казваш.
Не му прави комплименти само за постиженията му, но и за положителните му черти, които довеждат до добрите резултати. Ти си жената, която наистина я е грижа за него, а не само за успехите му, и за това как изглежда пред другите. А и това, че започва дадено ново начинание означава, че той има неистова нужда от подкрепа точно в този момент. Това възбужда както него, така и теб.

„Споделих с приятелките си колко невероятно е да имам мъж като теб”

Ох, няма по-добро нещо на тази земя от това да натриеш носа на няколко кокони с един истински мъж, който е избрал теб пред всички тях!

Да се хвалиш пред приятелките си с него е нещото, което го кара да се чувства много обичан и ценен. Мъжете също искат да се чувстват специални и боготворени, затова това е един от най-големите комплименти, които можеш да му направиш. Само си представи какво ще стане ако той бъде “случаен” събеседник на разговора ти с твоите приятелки. Да, може да се почувства неловко, но след като ти решаваш да споделиш на света, че имаш най-добрия мъж, то той ще те те носи на раменете си. Изпробвай го!

„Тренираш ли?”


Мъжете обожават да получават комплименти за външния си вид. Доста често те са по-големи нарциси дори и от жените. Не забравяй, обаче, че простото “Изглеждаш добре” не работи.

Кажи му, че виждаш напредък в тренировките му и че те се отплащат. Кажи му, че лицевите опори рано сутрин не са просто загуба на време. Кажи му, че харесваш как мускулите му се пълнят с кръв. Той ще спортува още по-здраво и още по-силно, за да те впечатли още повече. Замисли се и за крайния резултат – неговото стегнато, оформено и здраво тяло ще бъде само и единствено твое, защото той го е направил само и единствено за теб.

Close