fbpx

5 дрехи, които всяка заета жена трябва да има

Търкате сънено очи, поглеждате телефона си и „о, ужас“ – тотално закъснявате за работа. Имате време да си измиете зъбите набързо, да нанесете крем в бързината и да облечете нещо за не повече от 3 минути. Да, но какво? Ако притежавате тези 5 дрехи, със сигурност никога повече няма да закъснявате, защото не сте имали какво да облечете.

Изчистена черна рокля

Не е нужно да е „малка“, просто трябва да е черна и стилна. Можете да я комбинирате с ниски и високи обувки, а дори и с маратонки, както повеляват последните стрийт тенденции.

Панталон до глезена

Леко подкъсените панталони са доста по-елегантен избор от дънките и също се комбинират изключително лесно. Освен това, визуално издължават крака, особено ако заложите на панталон с висока талия.

Памучен пуловер

Фините плетива са идеални и за свободното време, и за офиса. Добавяйки риза отдолу, веднага придавате строгост на визията, а в комбинация със скъсани дънки спокойно можете да се разхождате в парка.

Тренч

Ще го кажем за стотен път – тренчът е класика, която никога не излиза от мода. Каквото и да сте облекли отдолу (дори и домашен анцуг), бежовото съкровище веднага създава усещане за класа.

Черни лоуфъри

„По дрехите посрещат, по обувките изпращат“ – така бихме трансформирали ние народната мъдрост. А ако все още нямате чифт лоуфъри, то задължително помислете по въпроса, защото те могат да се носят както с чорапогащник, така и на бос крак и да изглеждат еднакво добре.

 

Коментирайте във Фейсбук
Close