fbpx

5 ГРЕШКИ, КОИТО ЖЕНИТЕ ДОПУСКАТ В ЛЕГЛОТО

Много мъже споделят, че 90% от жените, с които са били в интимни отношения, откровено са „сковани“. Подозирам, че се досещате: причината може да се окаже не само в самите жени, но и в оплакващите се от тях. Съществуват толкова много разпространени грешки, които жените повтарят постоянно и така слагат точката на интимните си отношения по-бързо, отколкото им се иска. Дори ако партньорът им е идеалният.

Какво най-често правят жените в леглото?

1. Прехвърлят цялата отговорност върху мъжа.

В нашата културна традиция на жената е отредена пасивна роля. По природа мъжът е този, който търси и ухажва жената. На жената й остава пренебрежително да оглежда и да оценява мъжа и от време на време дозирано да му подава „храна“.

Тази роля жената е запазила в леглото – играе на невинност, отказва се от нетрадиционни сексуални игри и удържа мъжкия натиск. За собственото си удоволствие жените понякога не си и помислят. Вместо това да търсят какво им харесва и да реализират собствените си желания, жените често се оставят на инерцията и продължават да се държат като непристъпна крепост.

2. Държат мъжа като в капан.

Най-лошата според мен черта на женствеността е саможертвата. Това е онзи момент, в който жената решава да опита нещо, защото „на всички мъже това им харесва“. Тази жена се отправя към леглото с лице на Жана Дарк и дори по-лошо. Цялото й същество сякаш казва на мъжа: правя го заради теб, гадно похотливо животно. Цени ме заради това!Но нима този мъж ви е молил за тази жертва?

3. Опитват се със секс да разрешат проблеми, които не са свързани със секса.

Ситуацията от по-горната точка често се появява там, където за жената сексът не е цел, а средство. Тя се отдава на мъжа не на първа, нито на втора, нито на 10-тата среща не заради това, че не го иска, а заради вероятността той да си тръгне, взимайки със себе си надеждата за дългосрочни изгодни за нея взаимоотношения. Но замисляли ли сте се кому е нужен подобен секс, който не носи наслада и удоволствие, но носи надежда?

4. Стараят се всичко да е „по книга“.

Много жени споделят, че на теория знаят много сексуални техники, но на практика не се получава – толкова съсредоточено се опитват да си спомнят наученото, че възбудата им изчезва. А много мъже пък споделят, че след като видят жена, която предварително се е подготвила със секси бельо и прекрасна кожа и очакващи бурна нощ, веднага се чувстват като импотентни. Тези хора подхождат към секса не заради порив на страстта, дори не, за да получат удоволствие. Те възприемат секса като изпит с всички произтичащи от това страхове.

5. Очакват от секса твърде много.

Във филмите и еротичните романи винаги в секса има оргазми с неизмерима дълбочина и дължина, след което задължително има и сватба. Това прави очакванията на много жени в реалността толкова големи, че живота за тях се превръща в прозаична скука. А всъщност сексът е просто секс.

Убедена съм, че този списък може да бъде продължен с още грешки, които жените допускат в леглото.

Текст:http://www.magiangelova.bg

Close