fbpx

4-те зодии, които си пасват перфектно с Лъв

Любовта определено е сред нещата, с които Лъвовете се справят брилянтно. Енергията им е просто нестихваща и малко хора биха издържали на тяхната страст и сила. Но ето кои са 4-те зодии, с които Лъвът би могъл да изгради истинска романтична връзка.

1. Близнаци

Това е наистина смела и ексцентрична зодиакална съвместимост, тъй като двата знака са от коренно различни елементи. И все пак, очарователните, приказливи и интелигентни Близнаци биха могли да запалят огън у всеки Лъв. Освен това, те нямат нищо против да оставят водещата роля, докато Лъвът би приел с охота щурите предложения на Близнаците. Съберат ли се, тези две зодии могат да очакват дори неочакваното от любовта!

2. Стрелец

Физическата химия между Лъва и Стрелеца е огромна и наистина гореща. Те си пасват идеално не само в сексуално отношение, но биха могли да бъдат перфектни партньори и в различни спортове. И двамата искат да са доминиращи, но не се надпреварват за власт, а по-скоро се забавляват с борбата на надмощие. Изключвайки физическото, и двата знак са оптимисти по природа и имат сходни възгледи за живота.

3. Лъв

Колкото логична, толкова и абсурдна комбинация. Това е двойка, която се опитва (и знае идеално как) да изкара истинската същност на половинката си. Те взаимно търсят и откриват любовта, такава каквато е, отвън красивата обвивка в социалните мрежи.

4. Овен

Като огнени знаци, Овенът и Лъвът имат едни и същи „вибрации“. Те се разбират с половин дума и наистина биха могли да се отдадат на дълбока и истинска любов. Освен това, Овните са по-активни физически, докато Лъвът обича да води в емоционален план, така че конфликтните ситуации са сведени до минимум.

Текст:https://www.iwoman.bg

Коментирайте във Фейсбук
Close