fbpx

4 неща, в които трябва да си сигурна, преди да започнете връзка

Искате да имате сериозна връзка, но отношенията ви все се провалят. Общувате с мъже, но винаги има нещо, което ви пречи. А замисляли ли сте се дали сте готова за тази крачка? Преди да се впуснете, трябва да сте наясно как животът ви ще се промени и дали ще се чувствате добре след това. Една връзка изисква правилно време, обстоятелства и нагласа. Ето 4 неща, които също трябва да имате предвид:

1. Трябва да знаете коя сте

Често, когато имат половинка, жените тотално променят начина си на живот – отдалечават се от приятелките си, стават по-неконцентрирани на работа… Затова, преди да започнете връзка, бъдете сигурна, че сте наясно кои са важните неща за вас и че няма да допуснете тези грешки. Нормално е в първите няколко месеца да искате да прекарвате повече време с партньора си. Но запомнете – връзката е да допълва живота ви, а не да го променя напълно.

2. Намерете човек, пред когото можете да сте себе си

В никакъв случай не започвайте връзка с човек, който все още не ви е опознал напълно. За да са силни отношенията ви, не трябва да се преструвате на нещо, което не сте. Бъдете себе си, за да се чувствате добре с този човек във всеки един момент. Защото ако не е така, в един момент ще се уморите да се преструвате и той ще види истинската ви същност. Тогава и двамата няма да сте доволни от резултата, защото той ще е влюбен не в истинското ви аз, а в представата за него.

3. Трябва да имате еднакви бъдещи планове

Трябва да сте сигурна, че имате еднакви интереси и гледате в една посока, защото, когато сте в сериозна връзка, няма как да не помислите и за общото ви бъдеще. Ако плановете ви тотално се разминават, не си губете времето. Ако например искате деца и семейство, се убедете, че и той има подобни желания. В противен случай ще загубите прекалено много време с човек, с когото не ви е писано.

4. Бъдете сигурна, че ще бъдете щастлива с него

Любовта ни окрилява и ни зарежда с невероятно положителна енергия. Не правете мъжа до себе си център на света, а бъдете доволна, че точно той е част от живота ви. За да се чувствате добре в една връзка, трябва да сте сигурна, че партньорът ви прави живота ви по-хубав и забавен. Ако е така, определено трябва да бъдете с него.

Close