fbpx

4 лъжи, които да спреш да си казваш след 30

Когато човек има цели и ги следва с пълна сила, това е страхотно! Но когато си дава обещания, които вътрешно знае, че надали ще се случат, това си е чиста проба самозалъгване. Лошото е, че тази безобидни лъжи могат да ни депресират и разочароват, когато въпреки всичко не се случат.

1. Ще спра да харча за глупости

Няма защо да се залъгваме, жени сме и харченето ни е в природата. Пък и определението „глупости”съвсем не е статично – един ден това може да е супер скъпа чанта, а на следващия ваза с антикварна стойност, която изобщо не се вписва в интериора.

2. Истинската любов ще ме намери сама

Надали е останала жена, която още да вярва в принца на белия кон. Да, любовта не се случва насила, но със сигурност и седенето на дивана в хола няма да промени семейния ти статус. Излизай, забавлявай се, пътувай и кой знае, може наистина да те намери.

3. Ще започна да си лягам по-рано

Млада си, искаш да се забавляваш или да гледаш готин филм, какво лошо има? Не е нужно да си лягаш „с кокошките“ и да отказваш поканите за излизане по женски, щом минеш 30.

4. Ще започна да се държа като възрастен

В смисъл? Ти си млада жена със собствени отговорности. Не е нужно да гледаш новините всяка вечер, да пълниш чушки и да чистиш всяка неделя, за да се държиш като „възрастен“.

Коментирайте във Фейсбук
Close