fbpx

3-те зодии с голяма НОВИНА в седмицата 9-15 октомври

Някои от зодиите ще могат да се похвалят с големи промени тази седмица. Ето кои са те и какво ги чака през втората седмица на октомври.

Телец

Новата седмица ви е приготвила няколко изненадващи неща, които ще направят месеца ви напълно незабравим. Ще ви се даде възможност да професионално развитие, което ще ви насочи в правилната посока. Но не това е най-вълнуващото, което ви очаква. По-хубаво от всичко на света е това, че ще се сгодите. Няма да повярвате колко романтично и незабравимо ще е това предложение за брак. Никой не би могъл да го направи по-идейно. Наистина много силни емоции ви очакват през новата седмица.

Рак

Не бъдете песимисти относно някои лични въпроси, които ви тормозят от известно време. Всичко ще се нареди по най-добрия начин и вие знаете това. Изисква се просто мъничко търпение. Вашата голяма новина за тази седмица ще бъде наистина незабравима. Ще ставате родители!  Някои и за втори път… Малко неочаквано, много емоционално и истински желано. Не се тревожете относно финансовата част на нещата. Това няма да е проблем до края на другата година.

Стрелец

Някой ще ви признае, че ви обича силно от много време насам. В първия момент ще приемете тези думи като шега, но всъщност ще разберете колко сериозни са всъщност. Смесените чувства, които ще изпитате, са напълно нормални. Дайте си време да разберете дали не сте склонни да опитате с този човек. Може би любопитството ви ще надделее и съвсем скоро ще се впуснете в нова страстна и емоционална връзка.

 

Коментирайте във Фейсбук
Close