fbpx

3-те зодии, които владеят сарказма до съвършенство

Всеки човек си има любими черти, които търси у срещуположния пол. Е, някои определено си падат по сарказма! Независимо дали го използват, или просто се наслаждават на страхотното чувство за хумор на околните, тези 3 зодии намират сарказма за изключително секси черта.

1. Близнаци

Близнаците имат бърз ум и всеки, който има отношения с тях, трябва да е готов за остроумните им шеги. Понякога могат да бъдат цинични, но това е рискът да си „шутът“ на компанията. Тази зодия е една от най-саркастичните и определено се радва, когато срещне „колега“ в това отношение.

2. Дева

Девата също е надарена с прозорлив ум и самосъзнание, така че сарказмът е често използван. Те знаят много добре, че не са идеални половинки, но всеки, който може да се справи с острия им език и пиперливо чувство за хумор, има шанс да спечели сърцето им. Аналитичният им мозък и уменията за наблюдение допринасят за шегите, които спретват на околните. Хубавото е, че са широко скроени и определено „носят“ на закачки.

3. Скорпион

Скорпионът също владее до съвършенство сарказма. Най-важното при неговото чувство за хумор е, че идеално знае къде е границата между безобидната шега и обидата. Това съвсем не означава, че се въздържат от хапливи коментари, напротив. Той с финес може да накара всеки човек да се почувства неудобно, без да се налага да обижда с грозни думи. Цени това качество и у срещуположния пол, защото го възприема като признак на интелигентност, а Скорпионите ценят ума.

 

Текст:https://www.iwoman.bg

Close