fbpx

3-те зодии, за които 2018 ще е незабравима

Остават броени дни до настъпването на Новата година, която според китайския хороскоп ще е годината на Жълтото земно куче. Най-вероятно повечето хора вече имат планове и са наясно къде ще посрещнат 2018, а и какво искат да им се случи през следващите 365 дни.

Има и такива, които решават в последния момент и за това още не знаят. Стане ли въпрос за планиране на Новата година обаче всичко е ясно – всеки иска да постига целите си, да сбъдва мечтите си и да върви напред. За някои годината няма да е особено благоприятна, но за други тя ще бъде невероятна.

Оказва се, че за някои зодии 2018 ще бъде годината на щастието, любовта и късмета. Те ще познаят вълшебствата и ще се изпълват с любов през цялата следваща година. Ето кои са те:

Стрелец

Както се казва, през тази година за вас животът започва. Ще сбъднете дългоочаквани пътувания, за които винаги сте мечтали. Ще имате кураж да преследвате мечтите си. Ще имате прекрасни изживявания, които сте си представяли само и единствено в сънищата си. Ще рискувате доста, но ще изживеете прекрасни емоции. Новата година обещава само хубави изживявания и вълшебства за вас. Насладете им се!

Водолей

Любовта е най-точното определения за вас през Новата година. Всички тези от вас, които са били самотни и не са намерили любовта до сега, през Новата година ще открият сродната си душа. Пътят към щастието ще бъде труден, но ще ви донесе това, което сте търсили до сега. Обвързаните също ще се радват на щастие, защото е възможно да се увеличи семейството им с още един член. Така, 2018 ще мине за вас под знака на любовта и щастието.

Лъв

Много от вас са загубили куража в себе си, но ще видите, че има чудеса и в реалния живот. Точно, когато най-много сте загубили вярата в себе си, ще ви се случи нещо, което ще ви вдигне и даде надежда. Лъвовете ще се радват на прекрасна година изпълнена с любов, незабравими мигове с любимите хора, постигнати цели и много щастие.

Прочети още :© Actualno.com

Close