fbpx

2% Флирт

Добре де, съгласна съм – Флиртът е изкуство, но не съм съгласна, че има хора, които казват „Аз НЕ мога да флиртувам!”. Определено можете! Едни птички могат, едни шимпанзета могат, вашите родители Определено са били добри в това, за да ви има вас сега… Така че… щом всички изброени могат и щом вие носите гените на родителите си – значи Определено имате, по наследство от всеки от тях по поне  1% „можене”. Т.е. абсолютното ви „неможене” намалява с 2%.  Много математика се получи, но е хубаво човек да има една основа, от която да тръгне.

Хайде сега да видим колко приятели имате, колко приятели на вашите приятели познавате и по-важно, те ви познават и ви намират за готини хора. Тук роднините няма да ги слагаме, защото щем не щем и те щат не щат трябва да свикваме едни с други…  Добавете колегите си в офиса, съучениците, състудентите, комшиите, с които се разбирате, дамата от бутката за вестници, която ви се усмихва, месарят и още толкова много хора, които изпълват ежедневието ни, че… че какво се получава… Ако вие не можехте да се усмихвате, ако не можехте да се държите искрено и позитивно с хората, ако не можехте да ги предразполагате и те да отговорят със същото на вас, ако си мислите още, че всичко изброено не е флирт, то… то току що изгубихте онези 2%. Сериозно!

Флиртът е Всичко! Флиртът е Навсякъде!  Флиртът е с Всички! Просто думичката „флирт” се използва преди всичко в смисъл на прелюдия към секс. Разбира се! Няма как да се отрече, че много хора излизат да пофлиртуват, с  тази Цел.

И така… Ако ние приемем гореизброените познанства за успешен флирт, то двата процента, наследство се увеличават поне с още 50%. Вече можем да флиртуваме 52%, което си е Повече от половината! Ако сте от хората, които посочих последно – Искам да флиртувам с Цел, то продължаваме натам. Във флирта най-важното е контактът очи-в-очи, как да заговориш някой ако си оглеждаш върховете на обувките?! Затова независимо дали сте мъж или жена погледнете Обекта, ако той не ви забележи – погледнете го пак, но не втренчвайте поглед. Това става още по-лесно ако с вас има приятел/ка, карате го/я да застане с гръб към Обекта и докато си говорите с него/нея, хвърляте по един поглед през рамото й/му.

И така! Обектът ви Забеляза! Сега е моментът да се… Усмихнете! Може и да помахате, много е естествено и не толкова очаквано, освен това Обектът определено ще се засмее още повече! Ако и той го направи сме постигнали общо от тези две действия – поглед и усмивка още – 30%. Ако сте помахали – Бонус – още 10% отгоре! Продължаваме натам, процентите са вече 82, което си е направо Супер за човек, който не може да флиртува! Какво става после… ами добре би било да се заговорите, все пак може да направите комплимент за хубаво име, да кажете как човек, на когото много държите се казва по същия начин (не е задължително това да е истина, но да не започваме в лъжите от самото запознанство), да поговорите като англичаните за времето или за питиетата, или колко люто обичате шкембето, ако заговаряте Обекта на такова място… Изобщо темите са много, важно е да не забравяте да се Усмихвате и да гледате Обекта в Очите.

Този текст стана определено математически… затова Последно към 82% флирт до момента, добавете финалните 20% (заговаряне) и сумата става 102%! Е, още ли твърдите, че не можете да флиртувате?! Вие не само го правите, а дори надминавате себе си! Изкуството да флиртуваш, да запазиш една връзка, да бъдеш на 102% Ти!

Автор: Билиана  ДиАнджело

Close