fbpx

2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 25 септември

Овен

Този вторник бъдете внимателни на пътя. Най-добре избягвайте дейности, свързани с режещи предмети и бъдете внимателни през деня.

Телец

Днес ще имате шанс да сключите изгодна сделка. Особен успех ще имат онези от вас, които се занимават с дейности, свързани с естетиката.

Близнаци

Днес ще може да се договорите за всичко и с всеки. Помнете обещанията си и внимавайте до къде може да стигнат те.

Рак

Денят ще представлява едно ново начало. Няма място за притеснения. Вече се показали на какво сте способни. Сега само трябва да продължите в същия дух.

Лъв

Денят ще ви поднесе някои изненади. Опитайте се да видите положителното в тях. Понятието „криза“ всъщност не е толкова лошо, колкото си мислим.

Дева

Може да ви обземе внезапна тъга и желание за бягство. Няма да е разумно да го осъществите веднага, но може да помислите за кратка отпуска в близките дни.

Везни

Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда. Щом сте способни да анализирате нещата, значи сте ОК. Сега, обаче, не е моментът за действие.

Скорпион

Потърсете съвет у близък приятел относно любовен въпрос, който ви тормози. Неговата история може да ви даде ценна насока.

Стрелец

Денят е подходящ за командировка или кратко пътуване. Внимавайте да не забравите важен документ, който има съществено значение за посещението ви.

Козирог

Денят ще ви спечели почитател. Не бързайте обаче да разкривате всичките си козове пред него. Оставете на времето да докаже лоялността му.

Водолей

Напоследък сте променени и започвате да усещате положителните последици от това. Ще имате още много приятни моменти стига да продължавате в същия дух.

Риби

Денят ще изиска от вас да сте твърди и безкомпромисни. Колкото и да ви е трудно не отстъпвайте от намеренията си, но направете всичко със спокоен тон и с усмивка.

Close