fbpx

2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 21 януари

Овен

Днес ще бъдете изкушени от хазартни действия. Мислите, че късметът е на ваша страна. Най-разумно е да не се впускате прекалено в играта.

Телец

Днес някой ще се опита да разклати финансовото ви състояние. Помислете добре какво би ви донесло дадено вложение. Преценете добре рисковете.

Близнаци

Този понеделник се огледайте за нова възможност. Тя няма да ви бъде предоставена на тепсия, но ще имате шанса да промените сериозно работата си.

Рак

Този понеделник бъдете уверени, че няма как да знаете всички детайли в дадена ситуация. Много често нещата не са такива, каквито изглеждат на повърхността. Въздържайте се от крайни мнения.

Лъв

Денят ще ви подскаже елегантно, че не сте господар на събитията. Хубаво е да разберете от първия намек, за да се предпазите от сериозни грешки.

Дева

Денят ще ви запознае с прекрасен човек. Бъдете себе си и не се опитвайте да го впечатлите излишно, така само може да създадете грешна представа за себе си.

вино

Везни

Този понеделник си намислете желание, но не оставяйте само на късмета да свърши цялата работа. Истината е, че ви трябва само малко повече кураж, за да го осъществите.

Скорпион

Този понеделник е добре да оставите миналото на страна. Време е да анализирате настоящето и да пристъпите по-отговорно към бъдещите ви планове.

Стрелец

Този понеделник не се сърдете на другите за ваш неуспех. Всичко, което засяга вас е ваше задължение. Помислете как повече да не допускате подобни грешки.

Козирог

Този понеделник хванете здраво съдбата си. Днес ще може да повлияете на хода на основни събития, които ще са решаващи за развитието ви.

Водолей

Този понеделник не бъдете прекалено критични и придирчиви към околните и близките ви. Важното е вие самите да отговаряте на всички условия, които са важни за вас.

Риби

Този понеделник не се колебайте да бъдете настъпателни и не се съмнявайте в преценката си. Има моменти, в които трябва да отстъпим, но този не е такъв.

Текст :www.iwoman.bg

Close