fbpx

2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 18 юни

Овен

Този понеделник не предприемайте инициативи. В противен случай може да се почувствате изключени от играта, но по ваше собствено желание. Не усложнявайте ситуацията.

Телец

Днес не правете нищо, което не е по вкуса ви. Натискът води до самоотбрана и може да предизвикате ненужен конфликт, който да доведе до загуба на позиции.

Близнаци

Този понеделник бъдете готови за това, че може да бъде разкрита ваша тайна. Най-добре бъдете искрени в обяснението си, тъй като ситуацията и без това е разклатила доверието помежду ви.

Рак

Днес половинката ви е на друга вълна и не ѝ се сърдете, че не откликва веднага на нуждите ви. Освен това вие изказали ли сте точната причина за състоянието ви и това допринася за напрежението.

Лъв

През този ден обърнете внимание на сигналите, които ви дава половинката ви. Важното е да не се престаравате, за да не се обърне тази енергия срещу вас. Омилостивете човека отсреща с грижа и внимание.

Дева

Днес може да сте по-смели в израза на емоции. Не използвайте телефон или друг отдалечен начин на комуникация. Назначете среща и говорете очи в очи.

Везни

Денят ще премине в зависимост от искреността на намеренията ви. Нормално е да има охлаждане на чувствата ви. Бъдете по-търпеливи и реалисти.

Скорпион

Този понеделник ще имате нужда от повече време само за вас двамата с партньора ви. Говорете и обсъждайте проблемите си, но без да задълбавате, а със желание за движение напред.

Стрелец

Най-важната ви задача днес е да не губите време в празни приказки и да не давате обещания. Не забравяйте, че не всичко зависи от вас.

Козирог

Този понеделник задачата ви е да се опитате да проявите търпимост към претенциите на партньора си. Пропусна ли сте важен момент, който сега ще трябва да обсъдите заедно.

Водолей

Това е ден, в който да прецените внимателно резултатите от изминалите дни. Бъдете реалисти, за да видите пробойните  и да предприемете адекватни мерки.

Риби

Не се страхувайте да бъдете различни. Това ще предизвика раздвижване, от което имате нужда, вие и близките ви.

Коментирайте във Фейсбук
Close