fbpx

2 зодии с любовни проблеми през април

Колкото и прекрасен месец да е април, събуждайки живота след зимен сън, за някои зодии няма да е съвсем перфектен. Ето кои са двете зодии, които ще имат тревоги и проблеми за разрешаване на любовния фронт.

Скорпион

не мислете, че когато един човек стане ваша половинка, няма нужда да се стараете за него. Това е доста грешна представа за взаимоотношенията между двама души. Не е изключено партньорът ви да страда от липсва на внимание и да се чувства пренебрегнат. Ще ви се наложи да се замислите дали сте готови за следваща голяма стъпка във вашата връзка. Най-големият ви проблем през април ще бъде именно това, че половинката ви може да ви притисне до стената, за да направите нещо голямо и значимо за връзката си.

Близнаци

Възможно е призраци на бивши гаджета да ви застигнат. Стара любов ще иска от вас да се съберете отново и да опитате да оправите отношенията си. Дори да откажете без грам колебание, зрънцето на съмнението ще се загнезди в душата ви. Ще се запитате наистина ли обичате човека, с когото сте. От известно време не изпитвате никаква тръпка, но нека ви припомним, че любовта има своите върхове и спадове. Като цяло, проблемите през април ще са свързани със съмнения в настоящата ви връзка и силата на чувствата, няма да има конфликтни ситуации.

 

Close