fbpx

13 неща, от които само жените разбират

Дори и да не вярвате в теорията, че мъжете са от Марс, а жените от Венера, трябва да признаете, че на всички понякога ни е трудно да разгадаем преживяванията на нежният пол. Когато се замислиш за всичките безумни очакванията, които идват в комплект с това да си жена, може би е несправедливо да се критикуваме по този начин. В същото време, има и много прекрасни неща които си идват с територията и които мъжете никога няма да изпитат никога. Ето и 13 неща, които, за добро или за лошо, ни правят жени.

1. Удивителният начин по който ти продължаваш да стараеш, година след година, но Зак Ефрон някак си никога не изглежда прекалено млад за фантазиите  ти.

2. Как най-добрата ти приятелка, романтичен филм, и бутилка вино успяват да излекуват разбитото сърце мигновено. Или всяко едно от изброените по-горе, само по себе си.

3. Онзи момент, когато вятърът духне и успееш да си хванеш полата стил „а ла нинджда“, преди да си показала бельото си на всички.

4. Притеснението, че ако позволиш на момчето да плати сметката, той ще очаква нещо в замяна.

5. Когато на работата те сбъркат със секретарката, въпреки , че вече си на висока позиция.   

6. Момента на недоумение, когато разберем , че целият ни си грим ни очен грим се е размазал под скулите ни, без да забележим.

7. Колко изтощително може да бъде да те критикуват цял ден, а ти просто да се опитваш да бъдеш харесана.  

8. Притеснението, че поръчката  „още две големи“ ще накара момчето да премисли срещите си с теб.

9. Менструален цикъл. Цикъл!

10. Как ти тайно се надяваш половинката ти да не пипа бутилката с балсам в хотела, защото това е единственият, с който разполагаш по време на ваканцията.

11. Като стана дума за коса, много не обичаме момента когато не можеш да му обясниш защо ще пропуснеш плуването в басейна (ходила си да я издухаш за партито все пак).

12. Различни „лафчета“  на които мъжете си мислят, че ще повярваме.

13. Разочарование когато го видиш как всеки път се самозадоволява без проблем, а ти се стараеш продължително за твоят оргазъм.

Close