fbpx

12 неща, които една жена не бива да държи в дома си

Направи го уютен и приветлив, като изключиш следващите неща от списъка.

1. Прекалено много финтифлюшки.

С какъвто и елемент от интериора да прекалиш, никога не е добър знак. Не е нужно апартаментът ти да крещи „аз съм жена“, защото навсякъде има покривки с къдрички от времето на баба ти и всички стени са боядисани в розово.

2. Копринени покривки с цветя.

12 неща, които една жена не бива да държи в дома си

Те сякаш казват „Притежателката ни се е отказала от живота и за нея няма надежда“.

3. Колаж от снимки без рамки.

Сещаш се – това са онези залепени върху корково табло (или направо на стената) десетки снимки на теб и съквартирантките ти в университета. Да имаш такъв колаж в стаята си в общежитието е едно, но да го имаш в дома си – съвсем друго. Представи си новото ти гадже да ти дойде на гости и разглеждайки снимките да попита коя е красивата блондинка… и да се окаже, че това не си ти.

4. Плюшени играчки (особено на леглото ти).

12 неща, които една жена не бива да държи в дома си

Ако си майка, логично е цялата ти къща и подовете да са осеяни с тях. Но ако си пораснало момиче, което все още няма семейство, имаш нулево извинение за присъствието им. Направи място за човешка, истинска любов. Скъпите спомени от детството са хубаво нещо, но е редно те да си останал само спомени.

5. Вдъхновяващи цитати.

Те са вик за помощ, който не те прави да изглеждаш самоуверена и самостоятелна млада дама, а депресирана такава. Махни ги, особено ако са окачени на нивото на погледа по стените. Ако толкова искаш да си запазиш някой, сложи го в рамка и го скрий в шкафа си.

6. Евтино спално бельо.

Качественото спално бельо ще те накара да се чувстваш като кралица. Една елегантна жена трябва винаги да има хубави чаршафи.

7. Козметика и лични вещи, разпилени навсякъде.

Да, това са неща от първа необходимост, но няма нужда гостите ти да разбират колко труд полагаш, за да изглеждаш така. Дискретността е благодетел в този случай. Намери място в банята, което не се вижда от посетителите.

8. Колекция кукли от детството.

Колекционерите изглеждат като хора, заключени в спомените си. Това изглежда странно и плашещо за мъжете.

9. Семейни снимки до леглото.

12 неща, които една жена не бива да държи в дома си

Не е секси!

10. Множество снимки на домашните ти любимци.

Да, те са по-сладурски от тези на приятелите ти от университета и на семейството ти, но цяла стена, посветена на четириногите ти любимци също не е прекрасна идея.

11. Къщи за котки, котешки играчки.

Котките са пухкави и сладки същества, но когато един мъж влезе у вас и първото нещо, което види са принадлежностите на животинчето… е, нека кажем, че няма да остане очарован. Всеки се страхува от лудата дама с котките.

12. Твърде много мебели, които не си подхождат.

Когато мебелите с различни дизайни са твърде много, това изглежда объркващо. Няколко обаче, са съвсем в реда на нещата и те карат да изглеждаш като творческа личност.

Текст:http://www.cosmopolitan.bg

Close