fbpx

10 проблема на момичетата, които мразят да се гушкат

По същият начин като секса, то е чудесна възможност двата с партньора да се почувствате по-интимни и близки. Но не е тайна, че някои хора не си падат по прегръщането, което е по-лек начин да се каже, че го мразят.

Жените, които би трябвало да попадат в категорията на хората, които не могат да спрат да се гушкат, особено трудно признават, че всъщност не харесват подобни лиготии.

Ако ти си една от тези жени, то сигурно си се сблъсквала със следните проблеми:

1. Събуждаш се, цялата потна.

Да спиш до друго човешко тяло е сякаш да си легнеш до запалена печка. Особено ако това човешко същество е мъж. Телата на мъжете излъчват минимум 100º C (или поне на нас така ни се струва). Единственият начин да не се събудиш, цялата обляна в пот, сякаш се връщаш от сауна, е да спиш на прилично разстояние от въпросния мъж.

2. Не успяваш да видиш екрана на телевизора, защото половината тяло на някой друг ти го закрива.

Да, приятно е да си близо до някого, докато гледате епизод след епизод на новия „Туин Пийкс“. Чувстваш се защитена, сигурна и… не виждаш почти нищо от случващото се на екрана. А ти искаш да видиш какво става. Това е по-важно от гушкането за момента.

3. Осъзнаваш, че имаш само някакви си 10 см място да се излегнеш.

Гушкавата идилия е възможна само на снимка.
Гушкавата идилия е възможна само на снимка.

Несъзнателно в съня си, мъжът някак успява да заеме цялото легло, което е логично, имайки предвид, че тялото му е два пъти размерите на твоето. Учудващо е, че не се събуждаш ПОД леглото. А гушкането само утежнява ситуацията.

4. Усещаш… нещо да пълзи по гърба ти по средата на нощта.

Съвсем в реда на нещата е пенисът на мъжа да еректира по средата на нощта. Но също така е в реда на нещата да не ставаш свидетел на всяка една ерекция, по всяко време на денонощието.

5. Загубваш половината попечителство над възглавницата си, заради голяма мъжка глава.

Освен ако не прилагате супер странна поза за гушкане, при която притискате плътно телата си, а главите ви са изкълчени по такъв начин, че да не се доближават, то ви се налага да делите възглавницата. Като казваме делите, имаме предвид той да я окупирал почти цялата с главата си, а ти само да си мечтаеш да легнеш на меко.

6. Гаден дъх сутрин.

Неприятният дъх се усеща и ако не се гушкате, но когато се прегръщате силата му се умножава стократно. И не е приятно.

7. Чувстваш, че ще паднеш от дивана всеки момент.

Това е двойка, която се е научила да прави компромис с гушкавите различия помежду си, така че всички да са доволни.
Това е двойка, която се е научила да прави компромис с гушкавите различия помежду си, така че всички да са доволни.

Повечето дивани не са проектирани така, че двама души едновременно да могат да лежат настрани върху тях. Дори да са притиснати много силно един до друг.

8. Нямаш възможност да заспиш в онази перфектна поза за сън, която си търсила в продължение на години.

Може да звучи глупаво или да не си го осъзнала, но дълги години си опитвала да намериш най-страхотната, благодатна за заспиване поза, която съществува. Независимо дали е по гръб, корем или с палеца на крака в устата (добре де, шегуваме се за последната), тя си е твоята поза и гушкавото чудовище до теб не ти позволява да я заемеш.

9. Не знаеш как (учтиво) да помолиш някого, когото обичаш да се разкара.

Тези, които обичат да се гушкат по правило дълбоко се засягат, когато отсрещния човек сподели с тях вижданията си по въпроса. Това е нечестно. Нищо лично, просто искаш личното си пространство.

10. Обвиняват те, че си „студена“ и „гадна“, а междувременно ти искаш място, където да си сложиш краката.

Това, че не искаш да се гушкаш не означава, че не го обичаш. Защо му е толкова трудно да го схване? Ти не си кучка, само защото искаш прилично широко място да си опънеш краката.

Close