fbpx

10 причини, заради които мотористът е перфектен мъж

Не става въпрос за тези с чистите екипи, каски без мухи и измитите мотори, паркирани главно пред кафенетата на центъра на града, които имат повече снимки в социалните мрежи, отколкото навъртяни километри на таблото.

Нито за онези, които говорят колко добре карат, за да получават внимание и да избиват комплекси, а всъщност ужасно ги е страх, когато са на пътя.

Става дума за истинска отдаденост, бензин в кръвта, адреналин на макс, адски звуци, убийствени скорости, задни гуми, както и предни гуми, пълни отстрани до краен предел!

Не става въпрос и за манекени, скучни хора или такива със слаби сърца, а за необикновените, уникалните, свободните и неразбраните. За карачите и за пътя. Готови ли сте?

1. Мотористите рискуват живота си всеки ден

Или поне по-често, отколкото се случва на другите мъже. По този начин те оценяват живота, гледат на него по различен начин и са благодарни за това, което имат, не приемат нещата за даденост. Също така смелостта и мъжеството няма как да бъдат поставени под въпрос, а всяка истинска жена търси мъжкар.

Освен това е доказано, че на подсъзнателно ниво инстинктивно жените са привлечени от тези, които рискуват и са по-близо до смъртта, защото в природата това е знак, че мъжкият индивид има способността по-добре да защитава женския и поколението си, затова е избран пред другите.

2. Вижда красивото

Няма по-естествено и прекрасно нещо от величеството и красотата на природата. В кръвта на мотористите е да пътуват, да откриват нови места, светове, да бъдат сред дивото и недокоснатото. Винаги е по-добре да си с някого, който се различава от масата и има по-нестандартни идеи от среща в мола на кафе и кола.

Така може да видиш нещо различно от дървени хора, които зяпат нарисуваните цветя по изкуствени материи на нелепи дрехи – така ще бъдеш сред истинските цветя и дървета на чист въздух по време на едно истинско, незабравимо приключение! Това ще го направи запомнящо завинаги, а не поредното излизане.

3. Свободни и освободени са

Свободата на духа определено дава повече точки на тези, които я притежават. По-освободените хора не си поставят граници, нито живеят, нито мислят в такива. Те са над нещата, мисленето им е нестандартно и ги отвежда до позитивното във всичко, насочва ги по правилния път към истинското щастие.

Те не се съсредоточават върху дребни битови проблеми, нито си измислят фалшиви, за които да се оплакват и самосъжаляват, нямат и причини да се комплексират. Освен това духовно обогатените хора притежават някакво уникално качество и понякога дарба, което ги различава крайно от другите – в таланта си достигат развитие до ниво, което не всеки има потенциала да стигне.

4. Различни са

Никога не са като масата еднотипни и безлични хора, не са овцата, която просто следва стадото, без собствено и обосновано мнение. Те са уникални, със собствен стил и високи стандартни, с разсъждения и много вложена мисъл във всяко нещо.

5. Интелигентни са

Мисълта им е остра и много бърза. Как иначе ще възприемат света, променящ се за части от секундата с 300 км/ч по пътя и ще реагират навреме, за да се опазят живи и да може сега да ги познавате?

Вие с каква скорост най-много сте виждали света да лети покрай вас, докато сами на собствена отговорност управлявате толкова мощна машина под краката си и в същото време толкова лека, крепейки се от вятъра? Въздушните струи влияят на това да се държите изправени и все едно летите, докато в кръвта ви кипи адреналин, а дъхът ви се притаява от ускорението.

Достатъчно бързо ли работи умът ви, за да ви подскаже правилните движения за управление, синхрона между крайниците на тялото ви и машината, прецизното и правилно подбрано подаване на газ, внимателното и обрано натискане на спирачка или адекватния избор между предната и задната, изчисляването на безопасна траектория, защитена от непредвидени обстоятелства?

Такива може да са всякакви изненадващи положения на пътя като нежелан трафик, вода или пясък по асфалта или дупки, не дай си боже пресичащи хора или животни. Това са само част от нещата, които мозъкът трябва да възприеме с тази нереална скорост.

Трябва и достатъчно добра преценка относно техническите възможности на мотора, колко може да завие, да спре, за да не е прекалено късно. Само човек с бърза мисъл и възприятия може да се справи в реална такава обстановка, за да остане жив и да не пострада.

Ако не вярвате, че има много мислене и трябва висок интелект, за да оцелее човек и едновременно с това да си вдига умението всеки ден, то тогава откажете се, защото никога няма да разберете адекватно за какво точно става дума.

6. Борбени са

Не позволяват на никого да им диктува правила, които те трябва да спазват, нито да им дава наклон в живота или пък да ги потиска и отказва от нещо. Те ще се опълчат, ще набият прекъсвач и ще си тръгнат на задна гума с огън от ауспуха.

И след като пушекът се вдигне, от тях ще са останали само следи от гумата и послеписъка в ушите ви от адския трясък, който току-що разцепил асфалта. А вие ще останете почерпени и ще има да взимате.

7. Неразбрани са

Това е хубаво, защото човек, който не е преживял и видял с очите си такава скорост, няма как да си представи наистина какво е и да го разбере. А след като веднъж ти се случи, то те променя.

Ако не си „обул кафявите гащи“, ами си осъзнал какво се е случило преди малко на пътя с такава скорост, ще си дадеш по-висока оценка на живота и ще се благодариш, че си преживял такава емоция и че имаш възможност пак да я преживееш, защото е незабравимо усещане, което те закача и дърпа отново.

А това ще те направи благодарен, щастлив човек, който гледа на живота си по различен и позитивен начин, което води само до положителни нови емоции.

8. Могат да възпитат правилно децата си

Те ще научат децата си на истински важното и красивото в живота, на ценностите и принципите, които да изградят най-свестния човек, готов да промени света към по-добро! Ще ги подготвят и за това как да оцеляват сред хора и природа, ще ги възпитат и на постоянство, смелост и кураж.

9. Знаят какъв е смисълът на живота

Те перфектно знаят за какво живеят, какво искат от живота и как да го получат. Ако са ви избрали за партньор, трябва да знаете със сигурност, че никога няма да ви е скучно и еднообразно, ще има тръпка и щастие през цялата връзка, понеже такива хора са създадени да са щастливи. Ако сте заедно, ще трябва да сте щастливи заедно! 🙂

10. Сбъдват мечти и винаги ще сте влюбени

Сбъдват ги, защото това мечтаят за себе си и за своя партньор. Те са себе си навсякъде и по всяко време, никой не е в състояние да ги промени и ще бъдете винаги с човека, в когото сте се влюбили в началото, просто защото го обичате такъв, какъвто е и той ще продължава да бъде същият!

Затова момичета, ако ходите с моторист вдигнете ръка, ако не – вдигнете летвата!

Текст:http://www.highviewart.com/ Глория Димитрова

Close