fbpx

10 признака, че не трябва да правиш секс с него

1. Ако наистина не искаш. Да, просто е. Ако се чувстваш неудобно заради нещо, което той прави или не си готова, не се колебай да откажеш. Имай предвид, че същото важи и за отсрещната страна. Въпреки че е разпространено твърдението, че момчетата винаги са готови за секс, това не е така. Ако той ти каже, че не е в настроение, не търси причината в себе си.

2. Мислиш си, че това ще го накара да те хареса повече. Това най-вероятно почти никога няма да проработи. Защо трябва да правиш секс с някого, за да го убедиш да те хареса? Сексът винаги е по-горещ, когато не може да се наситите един на друг и не е средство, с което да го накараш да се влюби в теб.

3. Той е несериозен. Ако ти е трудно да се свържеш с него, отбягва те или отменя срещите ви в последния момент, сексът не е причина да го задържиш. По-скоро обратното. След като го получи, ще му е по-лесно да се отърве от теб. Освен, ако не искаш да си легнеш с него за една нощ, това може да доведе само до неприятности.

4. Той ти казва ясно, че не иска нищо сериозно. Ако той ти казва това, значни е така. И няма смисъл да се самоубеждаваш, че сексът може да промени нещата. Не си лягай с един човек, очаквайки, че приятелксите ви отношения могат да прераснат в сериозна връзка.

Въпреки че се случва понякога, по-вероятно е чувствата ти да бъдат наранени и да се разочароваш.
Въпреки че се случва понякога, по-вероятно е чувствата ти да бъдат наранени и да се разочароваш.

5. Знаеш, че те харесва, но ти търсиш просто флирт. Не трябва да си лягаш с момче само, защото ти си възбудена, а той е насреща (и си наясно, че наистина е влюбен в теб). Не е честно да използваш чувствата му и след това да се чудиш как да се измъкнеш от ситуацията.

6. Получаваш смесени сигнали от него. Ти също не си наясно с чувствата си. Ако не можеш да вземеш решение да спиш ли с него или да си останете „просто приятели“, изчакай докато нещата между вас се изяснят и знаете какво точно искате.

7. Той ти е бившо гадже. Ако наистина осъзнаеш, че той е сродната ти душа, направи го. Ако обаче търсиш само малко забавление за вечерта, стой настрана. Защо да съсипваш потенциално приятелство щом може да използваш вибратора си за целта?

8. Той има един куп „луди“ бивши гаджета. Тук има две възможности. Едната, която е по-вероятна, е той всъщност да е лудия! Ако всичките му връзки завършват с някаква драма, значи той е проблема. Втората възможност е да има лош късмет или просто да го привличат луди жени, така че стой настрана.

9. И двамата сте много, много пияни. Тогава идеята за секс не е добра. Единият от двамата със сигурност ще съжалява след това.

10. Иска секс без презерватив. Ако той не е за безопасния секс (още повече, ако сте заедно отскоро или е неангажираща връзка), не се съгласявай да правиш каквото и да е само, защото го искаш.

Close