fbpx

10 признака да разберем, че той е влюбен

Един от най-важните въпроси, който вълнува жените е какво изпитва към нас мъжът, в когото сме влюбени. Дали ни харесва толкова, колкото ние него или повече (дано!). Или пък само си играе с нас, без да има сериозни намерения, е една малка част от мислите, които преминават през главата ни, щом го видим.
Разбира се, няма 100-процентов начин да разберете какви са чувствата на мъжа до вас, освен ако не се осмелите да го попитате. А той пък да се осмели да ви отговори. Защото негласна тайна е, че мъжете не говорят за чувствата си, в което има смисъл – все пак са мъже…
Но ако все още не може да се решите да го попитате смело, а вече сте трагично и безнадеждно хлътнала по него, ето 10 сигурни начина, по които да отгатнете какво изпитва към вас.
1. Изследвайте езика на тялото му. Жестовете, мимиките, ръцете говорят много за характера и намеренията на мъжа. Дали се държи по-напрегнато, когато е около вас, неспокоен е, дори леко притеснен, са говорещите знаци, че той има чувства.
2. Контакт с очи. Не случайно наричат очите прозорец на душата. Зрителният контакт винаги може да издаде чувствата, които изпитваме един към друг. Ако той често търси погледа ви, това е сигурен знак, че не е безразличен. Тогава е ваш ред да отговорите и смело да продължите флирта с очи.
3. Поведението му спрямо други жени. Един от най-лесните начини да разгадаете чувствата му, е като сравните неговото поведение, когато контактува с вас и с други жени. Логично е, ако изпитва привличане към вас, да е по-неспокоен и несигурен в комуникацията помежду ви. Естественото и непринудено поведение с другите жени в компанията ви или в офиса, показва категорично, че не изпитва такива чувства към някоя друга.
4. Забелязва нещата, които (не) ви харесват. Сигурен знак за симпатията му е, когато забелязва неща, които харесвате или обратно. Ако му прави впечатление и е запомнил любимите ви филми, музика, книги, неща, които случайно сте споделяли в разговор, то определено не е безразличен.
5. Комплименти. Хубави думи, казани с или без повод, винаги издават емоциите при мъжете. Много по-лесно е да отгатнем чувствата на един мъж, когато ни направи комплимент. Повечето мъже са директни и ако не ви харесва, със сигурност не би ви направил излишен комплимент.
6. Намира причина да е около вас. Ако работите заедно или пък просто сте в един приятелски кръг, това, което може да го издаде е, че все си търси причина да е около вас. Подобни действия са изключително симпатични и лесно могат да издадат неговите чувства.
7. Флиртува. По-смелите мъже, които имат достатъчно опит, не се свенят да флиртуват открито. Това е и една от най-големите игри, които ние, възрастните, често обичаме да играем. И е безспорен знак, че той ви харесва. Даа, определено 🙂
8. Внимава какво говори, когато е с вас. Когато един мъж харесва определена жена, той изпитва притеснение от думите си пред нея. Следи какво, как и кога казва, за да не изтърве нещо неподходящо. Внимава почти толкова, колкото ние мерим приказките си, или може би повече.
9. Нежност и галантност спрямо вас. Едва ли има по-приятно нещо в поведението на един мъж от това да изпитва уважение към вас и да е галантен. За съжаление, в така забързания ни живот, рядко успяваме да забележим малките жестове на внимание, които той прави. Да ви отвори вратата, да вземе палтото ви, да подаде първо на вас менюто или просто да бъде почтителен към вас, е красива част от връзката между двама. Но дали заради еманципацията, така модерна днес, или заради забравените традиции, понякога това поведение ни се струва леко смешно и не на място. Но въпреки това е приятно да се почувстваме жени в този “мъжки” свят.
10. Животинско привличане. Химията между двама души е най-сигурният начин, по който да разберем, че този човек е именно за нас. Онази животинска страст, която ви поглъща всеки път, когато го видите. Тръпката в корема, изгарящите погледи, които си разменяте, са фактор, който не бива да пренебрегвате. Напрежението във въздуха понякога е толкова силно помежду ви, че няма как да не я усетите НЕЯ, химията между двама души.
И това й е най-прекрасното на любовта, нали?

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg

Close