fbpx

10 неща, които карат мъжете да се влюбват в нас

Мъжете ни споделиха какво в жените ги кара да се разтапят и всеки ден отново да се влюбват в нас.

 

Когато се опитваш да му помогнеш да забие пирон

Стремежът ти да помогнеш на своя любим и да опиташ да направиш нещо самостоятелно е много сладък. Макар че рядко се случва наистина да помогнеш на мъжа си. Ако се съгласи да ти даде пирон и чук, то явно не е заради това, че иска да прехвърли задълженията си на крехките ти плещи. Той просто изчаква кога ще се наиграеш и ще кажеш: „Е, нещо не ми се получава!” И тогава той с вид на горд орангутан ще ти покаже как го правят те, истинските мъже.

Лек топографски кретенизъм

При условие, че най-големият ти ужас не е, че не можеш да излезеш от входа без да можеш да се добереш до най-близкия супермаркет. Но когато му звъниш и го питаш как да стигнеш до нужната ти улица, и се обръщаш с проблема си точно към него, силния и умния, той се разтапя и вече е готов да ти помогне. „Виждаш ли бялата къща вляво? Мини покрай нея и още 200 метра… По-скоро около две минути пеша и ще намериш улицата, която ти трябва”. Никой не говори за приложенията за навигация в телефона ти, много са сложни!

Недоволното мрънкане

Когато ти, гордото дребосъче метър и шейсет, се опитваш, стоейки под рамката на вратата, да му доказваш на него, два метра високия гардероб, изключителната си правота. Точно като кутре и слон, наистина. И това зло, но безкрайно мило момиче в този образ, не предизвиква нищо повече от умилителна усмивка.

Малките ти страхове

Например, нелепият ти страх да се спуснеш по малката (според него) пързалка в аквапарка. А за да се престрашиш, ти е абсолютно необходимо той да го направи заедно с теб.

Какво кара всеки ден мъжете отново и отново да се влюбват в нас?
Какво кара всеки ден мъжете отново и отново да се влюбват в нас?

И, между другото, и смелостта ти също

Момичетата са толкова прекрасни, когато започнат да се правят на смели и силни! Например, когато попитат: „Е, какво? Хайде да се пуснем по тази ледена пързалка по голо дупе! Много ще е яко!” Тези истории почти винаги приключват много смешно: или падаш няколко пъти и се отказваш от хрумването си, или няма да ти хареса, или го премисляш хиляда пъти.

Срамежливостта ти

Вече няколко години спиш с този мъж, виждал те е всякак. Но когато се преобличаш, през всички тези години непрестанно повтаряш: „Обърни се!” Господи, та той знае всяка твоя гънка, всяко петънце по кожата ти. Толкова е забавно и мило.

Как гледаш филми на ужасите

Може би жанрът ужаси все още съществува само заради това. Мъжете и до днес купуват билети за премиери само заради това любимата да се сгуши по-близо до него от страх, гледайки екрана между пръстите си, да се напряга, когато свири музика, и да подскача, когато убиецът маняк изскача рязко.

Когато се правим на Шерлок Холмс

Дори и най-опитният шпионин в сравнение със средностатистическото момиче просто нервно пуши в ъгъла. Когато трябва да разбереш цялата истина за бившото му гадже, за твоя бивш или сегашен партньор, ще извършиш всичко старателно и чисто. При желание можеш дори да разбереш номера на банковата му карта. Само ти трябва време!

Текст:http://www.cosmopolitan.bg/

Close