fbpx

10 неща, които го правят привлекателен

10.  Дългата коса (това ни е малко под въпрос, но може би е въпрос на вкус!)

Независимо дали е мъж, или жена, дългата коса е доста привлекателна. Разбира се, има хора, които предпочитат късата, но повечето хора обичат хубава гъста грива, с която да си играят и подръпват. Дългата добре гледана коса винаги ще бъде нещо, което гарантира привлекателност.

9.      Кулинарни умения

Ако човекът, който те привлича, умее да готви, е почти сигурно, че ще го намираш за по-привлекателен, защото могат да забъркат нещо вкусно за минути. Малкото животинче у всеки от нас иска да се задоми и някой да се грижи за него. Малкото животинче иска да знае, че няма да умре от глад.

8.      Китара

10 неща, които го правят привлекателен

Най-популярното клише на всички времена. Китарата ще превърне всеки – мъж или жена – в рок божество. А ако знае и да свири на нея, ще разбива сърца. Причината е, че повечето от нас асоциират рока със свобода и безгрижие, което не е много далеч от истината, а всеки понякога иска свобода и безгрижие.

7.      Положително отношение към живота

Не знам за теб, но аз мисля, че всеки се опитва да ме прецака и когато ми се случи нещо хубаво, чакам после да дойде нещо лошо. Когато срещнеш някой – мъж или жена – който гледа положително на нещата и продължава да се усмихва, независимо какво им се случва, просто искаш да го прегърнеш и да разбереш как го правят. Спокойният положителен човек е много по-привлекателен от изнервения.

6.      Хубави дрехи

Хубавите дрехи са едно от нещата, които привличат хората. Когато някой знае как да си подбере дрехите, които да му стоят добре, той/тя става по-привлекателен, не само заради дрехите, а защото са достатъчно зрели да знаят какво им стои добре и какво – не.

5.      Добра връзка с майката

Мъжът или жената, които са в добри отношения с майка си, стават за гаджета. Всички искаме мъдър човек до себе си и ако той/тя все още не  е изгладил проблемите с майка си, значи не е достатъчно зрял за връзка. Разбира се, случаят не винаги е такъв, но е добър съвет.

4.      Апартамент или къща

Хубавият дом веднага прави някого привлекателен. Защо? Защото значи, че имат глава на раменете си и могат да се грижат за себе си и са независими.

3.     Работа

Искаш да имаш до себе си човек, който може да си задържи работата. Мързелът не е привлекателен, както и липсата на пари и сносен живот. Ако нямаш работа, защото не искаш, трудно ще намериш някой, който да иска теб.

2.      Домашен любимец

Мъж или жена с домашен любимец, направо топи сърцето. Какво показва наличието на домашен любимец? Че стопанинът е обичлив и грижовен човек, който умее да се грижи за друг и няма нищо против да дели дома си с друго същество. (Което значи, че може да го сподели и с теб в някакъв момент.)

1.      Увереност

Няма нищо по-привлекателно от увереността. Умението да си признаеш недостатъците и грешките и да се приемеш такъв, какъвто си, те прави привлекателен в очите на другите. Някой, който не спира да се оплаква как не харесва нещо у себе си, става отблъскващ.

Текст:cosmopolitan.bg

Close