fbpx

10 неща, които влудяват мъжете

Какво обичат мъжете? Ами… жените! Начинът, по който изглеждаме, ухаем, носим се в пространството, говорим… са просто част от причините да ни имат за божествени създания… Все пак те не могат да живеят с нас, но не могат и без нас… през повечето време, защото далеч не сме перфектни. Само сега и специално заради теб ние от Cosmo открихме 10 от нещата, които побъркват мъжете (не в добрия смисъл!).

МРАЗИ ДА…

1.…ИЗПОЛЗВАШ СЕКСА КАТО ОРЪЖИЕ
В междуполовата война всичко е въпрос на това кой носи панталоните във връзката. Много често повечето жени в желанието си да покажем превъзходството си, атакуваме универсалната слабост на мъжете – секса! И докато това е доста смела тактика, наистина е добре да не засягаме обикновените човешки нужди, не мислиш ли?

2.…ГОВОРИШ, БЕЗ ДА СПИРАШ
Всеки би се побъркал, ако на въпроса „Мило, как мина денят ти?“ го очаква 45-минутен отговор… Бъбренето си е типично женска черта. Ако ни дадат повод, едва ли ще спрем разказите за деня си в близките няколко часа. Не че мъжете не се интересуват от това, което имаме да им кажем, но просто не ги вълнуват детайлите на всяка минутка от деня ни…

3.…СТАНЕШ ПРЕКАЛЕНО ЕМОЦИОНАЛНА
Ние си плачем… ами май, общо взето, за всичко: тъжен филм (или такъв с щастлив край), счупен нокът, кофти прическа. И признай си… в такива моменти обичаме да се опираме на нечие силно мъжко рамо, което да ни успокои. А ако има нещо, в което 90% от мъжете се издънват, то е да се справят с ревяща жена върху рамото си.
Не че не са чувствителни, естествено. Те просто не знаят как да реагират в подобна ситуация. Фактът, че жените сме по-често уязвими и деликатни, не значи, че мъжете също не плачат, разбира се.

4.…НАХЛУВАШ В ЛИЧНОТО МУ ПРОСТРАНСТВО
Жените инстинктивно се стараем да поддържаме мъжете си спретнати абсолютно винаги, както и да правим техните притежания наши.
С други думи: когато не им оправяме вратовръзката за N-ти път, ние се ровим из чекмеджетата им, за да си намерим удобна тениска за спане. Само аз ли виждам проблем? Ами… просто не е честно, защото сама се сещаш какъв ад под небето ще настъпи, ако той съсипе някоя твоя блузка.

5.…СЕ ПРАВИШ НА НЕПОРОЧНА ДЕВИЦА
Хайде, признай си, че жените имаме склонност да се изкарваме „непорочни“ и пред потенциално гадже често свеждаме броя на любовниците си до пет… Аплодисменти за мацките, които наистина са успели да останат чисти и невинни! Останалите… не се срамувайте от същността и миналото си. На жените ни е позволено да се забавляваме точно толкова, колкото и на мъжете и заслужаваме мъж до себе си, който да ни оцени такива, каквито сме.

БЪДИ ТОЛЕРАНТНА!
Бъди сигурна, че кофти навиците ти не са чак толкова фатални, особено като се има предвид, че голяма част от мацките ги притежаваме. Разбира се, няма да е  лошо да поработиш над несъвършенствата си. Никой не е идеален и това е факт, с който и двата пола ще се съгласят.

Close