fbpx

Ще те избирам всеки ден

Ще избера теб дори в дните, когато си изморен и едва можеш да повдигнеш главата си от възглавницата. Когато едва отпиваш от сутрешната си чаша с кафе и не спираш да мърмориш.

Ще избера теб, дори когато усмивката е далеч от лицето ти, дори когато си гневен или раздразнителен. Все още ще се усмихвам, ще те целувам нежно по врата и ще ти казвам, че те обичам.

Ще избера теб дори в дните, когато не избираш себе си. Дори когато миришеш на бира, крещиш на телевизора или ми казваш, че просто искаш да бъдеш сам.

Ще избера теб, когато мислиш, че не си способен да бъдеш мъжа, който знам, че си. Когато се съмняваш, аз ще стоя плътно зад теб, окуражавайки, борейки се и вярвайки. Дори в най-мрачните ти дни ще те обичам.

Ще избера теб, дори когато не сме съгласни един с друг, когато гласовете ни се повишават, когато се караме и искам отчаяно да избягам от теб. Дори в нощите, когато ти обръщам гръб в леглото, с кръстосани ръце и непрощавайки ти, макар че знам, че не е правилно.

Ще избера теб, дори когато ме ядосваш. Любовта ми към теб няма да изчезне при първия по-сериозен спор. Знам, че ще се караме, ще бъдем изнервени – ние сме хора. Въпреки всичко – ще се боря за теб и нас всеки ден.

Ще избера теб, дори когато се съмнявам. Дори в моментите, в които и двамата се питаме дали това е истинската любов. Ще приема, че не сме съвършени и въпреки това ще те обичам. Независимо пред какво ни изправи този свят, винаги ще бъдеш мой.

Ще избера теб и ще продължа да те избирам всеки ден!

 

Автор: iWoman.bg
Close