fbpx

Топ – 3 на най-интелигентните Знаци на Зодиака

1 място – Близнаци

Сънят на разума, както е известно, ражда чудовища и с истинността на тази фраза ще се съгласи всеки интелигентен и образован човек. Докато не погледне    поне с едно око, на КАКВО е способен свръхгениалният и винаги буден ум на Близнаци.

Цялата тайна тук не е само в острия им ум и изключителните им аналитични способности, а  и в абсолютно неудържимата фантазия на Близнаци. За това им даваме веднага златен медал, а после си го взимаме обратно. Защото трябва да хитруват по-малко, м-да. Но това въобще не ги прави по-малко гениални!

2-во място – Дева

Сребърният медал заслужено отива при Девите – хората, които имат в главите си компютър, но преди това, преди ерата на компютрите, там  са  имали пълната колекция на Националната библиотека,  преди това – “Изгори вещицата!”, а още преди това – “О, велики шамане,  кажи кога боговете ще ни пратят дъжд? “.

Като цяло умът на Дева винаги е бил с един порядък по-развит от средностатистическия, така че от Девите често се получават велики учени и гении на дедукцията. Но  когато с острата си и стерилна, като скалпел логика, се опитват да навлязат логиката на  неизбродимите  дълбини на човешките души, нещо не им се получава. Затова са със сребърен медал.

3-во място – Стрелец

За Стрелеца може да се каже, че е пример за  пълна хармония: развит интелект, житейска мъдрост, способности,  и най-важното, желанието да се учат  цял живот и всеки ден да научават нови неща, остроумие, красноречие, способност за всички науки наведнъж – като цяло, Стрелецът има почти фантастичен ум.

За наше огромно съжаление не успяхме да намерим  Стрелец, който да ни обясни защо  те толкова често се държат глупаво (и не се лекуват!). Очевидно тази тайна не е за средните умове. Неразбираема мистерия. Затова – бронз.

Close