fbpx

Той се Колебае, Какво да Направиш

Ами ако ви кажа, че е нормално един мъж да изпитва съмнения и страхове относно това да е с вас, и че това е ЗДРАВОСЛОВНО и точно това трябва да изживеете и да преминете успешно ПРЕДИ да прекарате останалата част от живота си заедно.

Ще сте склонни ли да приемете това и да намерите начин да разберете как и двамата можете да научите нещо?

Колкото и ужасно да ви се струва от опит знам, че всички мъже и жени трябва да се справят със своите собствени страхове, неудобства и предизвикателства, когато започнат да преплитат живота си с друг. Особено, когато правят големи промени в живота си като годеж или съвместно съжителство. Ето каква е работата…

На повечето мъже и жени им се иска да си мислят, че една връзка трябва да е удобна, безопасна и “лесна” през по-голямата част от време. И повечето мъже и жени има силното подсъзнателно убеждение, че хората, които имам дългосрочни стабилни връзки просто са имали късмета да намерят магически човека, който елиминира всички напрежения, пречки и предизвикателства, които имат останалите двойки.

Но истината е точно обратното. Какво НАИСТИНА се Случва в Близките и Стабилни Връзки

Откритите, честни и “истински” връзки също имат своите предизвикателства, съмнение, фази и страхове. Всъщност, донякъде те преминават през ПОВЕЧЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА, защото хората в тях за по откровен и искрени за своите чувства. Разликата е в това как и двамата приемат, разбират и се справят с тези “реалности”. Паникьосвате ли се, създавайки повече емоционална несигурност и отрицатрелни емоции? Или сте спокойни и уверени по начин, които показва на мъжа, че няма да направите общия ви път напред труден и уморителен?

Последното Нещо, Което Искаш да Направиш ако Той се Колебае

Обвързаните жени правят нещо, което може да убие привличането и да доведе до тотален срив на връзката и комуникацията. Ако един мъж започне да има колебания отновно връзката, жената често се опитва да го убеди, че не бива да има подобни мисли. Тя му изрежда всички аргументи как двамата са подходящи един за друг и защо трябва да останат заедно. Подобно поведение почти гарантирано ще се обърне срещу вас. Защо? Защото е естествено човешко поведение да се противопоставиш ако някой се опита да те накара да направиш нещо. Истината е, че мъжете се чувстват най-добре ако могат сами да вземат решение без да бъдат притискани.

Кристиян Коен

Прочети цялата статия на EdinstvenaZaNego.com

Close