fbpx

Ето този мъж трябва да чакате

Чакайте мъжа, който ви хваща за ръката на улицата и я държи гордо. Който върви от външната страна на тротоара, за да е сигурен, че може да ви предпази, ако се случи нещо.Чакайте мъжа, който по средата на нощта, ви придърпва близо до себе.

Чакайте мъжа, който се изнизва колкото се може по-тихо от леглото сутрин, за да си вземе душ преди вас, за да може вие да поспите още няколко минути.

Чакайте мъжа, който почти винаги поставя ръката си на бедрото ви – в таксито, в автобуса, на дивана, под масата в ресторант. Прост жест, който казва всичко.

Чакайте мъжа, който прави тишината комфортна. Който ви прави по-уверена. Който е пламенен и приема работата си сериозно, но въпреки това вие сте негов приоритет.

Чакайте мъжа, който ви разсмива – истински смях. Смях, който трае много след като е минал моментът, когато щастието не може да бъде овладяно.

Чакайте мъжа, който ви представя на приятелите и семейството си без страх.

Чакайте мъжа, който никога не спира да се опитва – ръчно приготвена пица, цветя, защото просто е минал през цветарския магазин на връщане от работа, ваши снимки в рамки, ръчно написани бележки.

Чакайте мъжа, който ще полага усилия да има добри отношения с вашите приятели и семейство, тъй като знае колко са важни за вас.

Чакайте мъжа, който винаги ще казва „да“, без колебание.

Който стой срещу вас на масата и ви казва колко сте красива, а вие му вярвате с цялото си сърце.

Чакайте мъжа, който винаги държи на думата.

Чакайте мъжа, на когото никога не му омръзва да ви целува по главата. Сутрин, когато очите ви са все още затворени. Вечер, преди да заспите.

Чакайте мъжа, който се показва, въпреки всичко. Който говори за бъдещето ви, без да се колебае.

Чакайте за мъжа, който ви кара да се усмихвате, тъй като знаете, че през всички лоши срещи и самотни прибирания вкъщи, всяко игнорирано съобщение и всяка раздяла, това търпение и надежда ще ви отведат точно тук, където сте в момента.

Източник:iwoman.bg

 

Close