fbpx

Според хороскопа ви – това ще бъде месеца на удоволствието

Юни е тук и е проклето време да събудим горещите момичешки летни вибрации… нали? Време е да отхвърлите всякакви мисли за за стрес и тревожност, както и да забравите фразата „Съжалявам, скъпи, просто не съм в настроение.“

Окситоцина е известен още като хормона, който изпълва вашия център за удоволствие по време на всяка кулминация, намалявайки стреса и дори помагайки при безсъние. Оргазмите стимулират мозъчната активност и освобождават човешкия хормон на растежа, като връщат часовника в процеса на стареене назад.

Да продължим ли?

Препоръчваме ви да станете от мястото си, да включите „План Б“ на Megan Thee Stallion и да действате сега. Ако имате желаещ партньор, не се чувствайте задължени да го включвате във всеки аспект на вашето повторно събуждане. През месец юни чувствената Венера е в тактилен Телец, докато похотливият Марс пътува през независим Овен, което посвещава този месец на удоволствията.

Овен

Измийте косата си с шампоан и направете масаж на скалпа си (сериозно) или похарчете няколко долара за масажор на скалпа. И не само защото Овенът управлява главата. Тези разтривки намаляват безпокойството и засилват щастието – рецепта да се чувствате много по-секси.

Телец

Превърнете душа си в секси спа център, поглезете се с бавно докосване, докато ексфолирате с ексфолиант за тяло, изстискайте малко хлъзгав сапун върху гъба и не забравяйте да си вземете водоустойчивите играчки.

Близнаци

Поставете на пауза подкаст емисиите си и опитайте да слушате музика за настроение. Звуците събуждат ума на Близнаците, така че стимулирайте и животинския си мозък, вместо само в интелектуалния.

Рак

Най-бързият път към вашето голямо О може да е като всичко останало за Рак – през стомаха. Попълнете менюто си с афродизиачни съставки като сурово какао или богати на антиоксиданти ягоди и диня, които увеличават притока на кръв.

Лъв

Настройте статива (или, по дяволите, облегнете телефона си на библиотеката). Време е да научите ъглите си от нов ъгъл със секси автопортрет. Просто го направи! Не изпитвай угризения, че обичаш себе си, Лъве!

Дева

Спете гола – и прекарайте цял ден напълно съблечена. Като „чист и естествен“ земен знак, вие обичате да се сведете до основите. Още по-добре? Моментите без дрехи водят тялото ви до позитивни емоции.

Везни

Вдишайте аромати, които предизвикват приключенски преживявания за вас. Запалете същата свещ, която сте ползвали по време на една изключително експериментална фаза в живота си. Напръскайте чаршафите си с парфюма, който носеше най-добрият ви любовник. (Известно е, че ароматите на лавандула, тиквен пай и женско биле са възбуждащи.)

Скорпион

Допълнете емоциите си с вибриращи бикини или друго устройство по избор. Да, вие наистина обичате да имате тайни. Може да включите устройството тайничко докато се разхождате навън… Това отключва съвсем друго ниво на удоволствие и тръпката е неописуема.

Стрелец

Вие сте най-изперкалата нимфоманка на зодиака, което трябва да бъде повод за гордост за вас. Четенето на еротична литература развива въображението ви. След като бъдете правилно стимулирани, може дори да се осмелите сами да напишете разказ или дори книга…

Козирог

Вдигайте тежести или вземете HIIT клас. Обичаш тренировките си, а това носи и повдигане на настроението. Упражненията повишават тестостерона, което от своя страна повишава сексуалното ви желание. Да си знаете… в случай, че имаш нужда от друга причина да разкършиш тежестите.

Водолей

Просто дишайте…през носа си, което внася повече кислород и помага на тялото ви да се отпусне. Като въздушен знак, този поток може да бъде особено стимулиращ и след като се отпуснете, спуснете дишането чак до тазовото си дъно, което може да събуди долните ви региони.

Риби

Направете си масаж на краката (или позволете на някой да ви направи такъв). Не само, че това е частта от тялото, която управлява вашият знак, но със 7000 нервни окончания в краката ви, едно добро разтриване може да събуди области по-на север.

Източник: Elle

Close