fbpx

Силните жени винаги мислят много

Силните жени мислят много, защото им е трудно да се отпуснат. Те са бойци. Свикнали са да работят здраво и когато имат време за размисъл, го използват по предназначение. Скептични са, защото са се научили да живеят сред хаос и нищо не им е било подарено.

Силните жени мислят много, защото не искат да бъдат „хванати“ уязвими. Понякога им е трудно да седнат спокойно и да се отпуснат, защото са свикнали да контролират всяка ситуация. Много хора ги мислят за властни, но истината е, че могат да се доверят единствено на себе си. Животът ги е научил така.

Силните жени мислят много, защото са преминали през много изпитания. Знаят идеално какво значи „небето да се отвори и да се стовари“. Губили са много и знаят, че ще губят още. Винаги се надяват нещата да се развият добре, но рядко вярват в това. Твърде много са преживели, за да бъдат лековерни оптимисти.

Силните жени мислят много, защото са закрилници. Те искат да се грижат за близките си, да им кажат, че „всичко ще бъде наред“ и да знаят, че то ще бъде. Не оставят нищо на случайността и премислят всяка житейска ситуация от всички възможни ъгли, за да са подготвени и за най-хубавото, и за най-лошото.

Силните жени мислят много, защото не винаги са били толкова силни.Може би стар навик от времето, когато са били несигурни. Когато са се притеснявали какво да кажат пред другите. Когато са били наранявани, точно защото не са премислили достатъчно добре. Но животът е най-добрият учител, особено на силните жени.

 

Close