fbpx

Седмичен хороскоп за 17-23 септември

Овен

Тази седмица обърнете внимание на децата. Започващата учебна година е стрес не само за родителите, но и за малките. Най-добре не прекалявайте с претенциите. Не забравяйте, че най-важното са вашите отношения, а не оценките в училище. Почивката е важна част от успешния учебен процес, така че още от сега планирайте как ще прекарате близката ваканция.

Телец

През тази седмица внимавайте за вашата избухливост. Не се опитвайте на всяка цена да се случи това, което вие искате. От това нямате необходимост, нито полза. Не горете мостовете зад себе си. Всичко може да се оправи с една добра дума и жест. Така ще получите много повече, отколкото сте си мечтали. Погрижете се за здравето си. От доброто ви физическо състояние зависи и настроението ви.

Близнаци

Тази седмицата не се пазете от задълженията си. Не пестете сили, тъй като ви се предоставя възможност да се докажете в работата и да се издигнете на едно следващо по-високо ниво. Най-подходящият ден за водене на преговори за подобряване на условията и повишаване на заплатата е сряда. В петък шансът ще е на ваша страна, затова за този ден оставете най-рисковите операции.

Рак

Предстои ви важна крачка, която отлагате от месеци. Може да сте сигурни, че това, което сте предприели е най-добрият вариант. Бъдете твърди в решението си и не променяйте тактиката в последния момент. Само така човек може да постигне целта си. Най-вече уважавайте труда си и не го давайте на ниска цена. В личен план ще имате пълна подкрепа от страна на партньора ви, което ще ви даде допълнителна увереност и сили.

Лъв

В началото на седмицата може да възникне заплетена ситуация, която вие ще трябва да разрешите със собствени сили. Сега съветите на другите няма да ви помогнат. Има и такива моменти. Не се съмнявайте, че ситуацията ще се развие по най-добрия начин за вас. В здравословно отношение не си правете експерименти с диети.

Дева

В началото на периода може да бъдете провокирани да споделите нещо много лично. Вие няма да имате нищо против, но се опитайте да не разкривате тайни за интимния ви живот. Нямате гаранция, че казано от вас ще остане тайна. Краят на седмицата ще ви донесе много приятни изненади още от сутринта. Не сваляйте усмивката от лицето си, това ще е половината ви победа. Направете всичко възможно, за да си подарите кратко пътуване през почивните дни.

Везни

През тази седмица ви очаква признание и висока оценка за идеите ви. Чувство за хумор и оптимизмът също ще са ви незаменими помощници точно при решаването на най-сериозните въпроси. Опитайте се да търсите винаги иновативни решения. Друг акцент, на който трябва да наблегнете е атмосферата в семейството. Опитайте се да се отнесете спокойно към критиките, насочени към вас. Говорете по-малко и да слушайте повече. Това сега е правилната тактика.

Скорпион

През тази седмица не бягайте от промените в личния живот. Периодът е добър за промени в имиджа и външния вид. Това може да си ви помогне в подобряване на стила ви на общуване, а съответно и на работа. В четвъртък не губете време в празни приказки, а действайте макар и на своя глава. Тогава няма как да се объркате. В петък е възможно да бъдете в центъра на конфликт, но не се притеснявайте – той ще бъде решен бързо. Събота и неделя поставете в центъра на вниманието си децата.

Стрелец

Седмицата може да ви върне към някои спомени. Светът не е черно-бял, животът също. Погледнете се в огледалото и преценете колко положителни неща сте получили. А сега е време за добиването на още и нови качества, които ще ви превърнат в още по-качествена личност. Не завишавайте прекалено много критериите към останалите, а само към себе си.

Козирог

През тази седмица се опитайте да се включите в колкото се може повече дейности. Сега е моментът да посетите повече концерти, изложби, театър. Не отказвайте да се запознавате с нови хора. Имате нужда от освежаване на приятелския кръг, но това не означава да загърбвате старите си познати. В средата на седмицата може да получите известие, което да промени сериозно професионалните ви планове. Не се колебайте да смените посоката на развитие или поне да опитате.

Водолей

През тази седмица е се водете от мисълта за печалба, а се насочете натам, накъдето ви води сърцето. За самостоятелните представители на знака това може да бъде добър шанс да срещнат своята половинка. Не бъдете настъпателни обаче и проучете добре обекта на интересите ви. В средата на седмицата не се бутайте в епицентъра на събитията. Сега за вас ще е най-добре да останете в сянка, да са събирате сили за момента за изява.

Риби

Опитвате се да носите няколко дини под една мишница и естествено, че няма да успеете. Започнете с най-дълго чакащите задачи. Освен това не забравяйте, че няма човек, който да е идеално стриктен. Не сте перфектни и сега може да отложите някои от последните ви задачи, но не прекалено дълго. В здравословно отношение може да се опитате да намалите количеството на сладките храни, ако ви е трудно да се откажете изцяло от тях.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close