fbpx

Седмичен хороскоп за 14 май – 20 май

Научете какво ви очаква тази седмица според нашата астроложка.

Овен

Това е седмица за преход. Не скъпете сили да преминете на друг етап. Отдавна ви е време. Направили сте всички анализи, така че повече няма за какво да губите време в тях. Най-късно във вторник е добре да направите първата крачка. Ако забавите нещата може да не се решите и да загубите ентусиазъм. В личен план нещата са на кантар. Вие преценявате кое ще натежи повече.

Телец

Бъдете по-сигурни в себе си и в способностите ви. Сега е време да атакувате служебни върхове, които прекалено отдавна гледате отдолу. Позволени са всички средства, които съвестта ви може да издържи. В личен плана замразете нещата. Сега не е време за сериозни стъпки в тази насока.

Близнаци

Това е седмица за отърваване от всичко излишно. Напълно прави сте в желанието си да се отървете от неща, които предизвикват единствено отрицателни емоции у вас. Бъдете по-настоятелни в искания ви. В крайна сметка животът е само един, за да го живеем по начин, който не ни харесва.

Рак

Това е седмица за намаляване на темпото. Това не означава да намалите активността до нула. Периодът е подходящ за планирани на пътувания и срещи за близките 1-2 месеца. В средата на периода ви очаква интересно предложение. Заслужава си да го обсъдите по-задълбочено.

Лъв

Това е седмица за промени. В служебен план нещата отдавна изискват нов подход. Сега е момента да обсъдите ситуацията и да определите новите правила с колегите ви. Дайте повече свобода на останалите ако сте на ръководен пост и ако сте видели, че нововъведенията работят. Периодът е подходящ за избор на домашен любимец.

Дева

Това е седмица за сериозни крачки в личния живот. Сега може да действате с размах. Отдавна изживявате мечтите си, но само вътре в себе си. Време е да им дадете шанс да видят бял свят. Бъдете подготвени за това, че реалността може да се различава от бляновете ви, но ако разликата е незначителна не изпадайте в паника.

Везни

Това е седмица за предприемане на сериозни действия, свързани с личния живот. Ако ви се струва, че не ви достига време за вас самите – най-вероятно сте прави. Бъдете малко повече егоисти, особено ако получавате упреци за това. Достатъчно реалисти се, за да си дадете сметка какво точно вършите.

Скорпион

Това е седмица за смяна на обстановката. Всеки има нужда от разнообразие в даден момент. Продължавате прекалено дълго време в едно и също русло и е време да смените посоката. Не се сърдете на ваш приятел, който ще се опита да ви подскаже, че така повече не може. Само истинските приятели имат смелостта да кажат истината.

Стрелец

Това е седмица за празнуване. Прекалено дълго време останахте сериозни и това дава своето отражение. Нямате повод? Измислете си. Важното е да не прекалявате с вредните неща. Може да се празнува и здравословно. Докажете го!

Козирог

Очаква ви седмица, в която да проявите повече доверие. Доверие към различните и най-вече подчинените ви. Щом резултатите са повече от добри, няма нужда да се тревожите излишно. Седмицата е подходяща за непланирано пътуване. Може да си позволите да се забавлявате повече.

Водолей

Това е седмица, в която да се изявите. Поводи и възможности ще имате достатъчно. Важното е да не ги пропускате, поради липса на смелост или самочувствие. В сряда някой може да се опита да намали ентусиазмът ви с критика. Подобни действия трябва само да ви вдъхновят, тъй като са предизвикани от завист.

Риби

Тази седмица ще се изненадате от себе си. Получи сте дозата кураж, от която сте имали нужда и сега може да започнете да вършеете. Няма никаква вероятност да прекалите, поради вродената ви умереност и несигурност. Ако много се чудите се посъветвайте с най-доверения ви приятел, но само ако е по-луд от вас.

Close