fbpx

Седмичен хороскоп за 11 – 17 март

Овен

Най-силното ви оръжие сега ще бъде вашето въображение. Не си поставяйте граници на фантазията. От необятното ѝ поле ще се родят безценни идеи, които ще ви послужат ефективно в работата. В личен план ви очакват много приятни моменти. Не отказвайте покана за участие в събития. Това ще бъде източникът на вашите незабравими преживявания. През почивните дни не оставяйте в града и се отправете на кратко пътешествие.

Телец

Това не е седмица, в която да си поставяте високи цели в работата. Може да се каже, че сега е момент, в който да огледате добре свършеното до момента и да си дадете време, за да помислите как да продължите нататък. Това ще ви даде повече възможности и време за близкия ви човек. Планирайте разходки и излизания, които да разнообразят ежедневието ви. Тонусът ви ще е добър, затова не забравяйте за спортуването.

Близнаци

Това ще бъде успешна седмица за представителите на зодия Близнаци. Плановете ви ще се осъществяват бързо и точно по начина, по който сте си представяли. Пазете от фалшиви приятелства и хора, които са привлечени единствено от успеха ви. Бъдете резервирани към нови познанства. В личен план не променяйте нищо, колкото и да ви се иска. Резултатът сега е непредвидим, така че се заемете с дейност, която да ви отвлича от тревожните мисли.

Рак

Тази седмица ще имате време да си „постелете“ за бъдещи професионални дейности, свързани с развитието ви в работата. Не се колебайте да си поставите по-грандиозни цели, но засега не бързайте да ги обявявате публично. Някои от тях може да отпаднат с времето. В личния живот заложете на естествеността и обикновените неща – именно те са основата на здравата връзка. В здравословно отношение не се претоварвайте с тежка храна.

Лъв

Тази седмица ще внесе промени в живота ви. Важно е да не горите мостове зад себе си. Човешките отношения са непредсказуеми и не знаем кога отново ще ни се наложи да контактуваме с даден човек. Сега ще сте склонни към крайни решения, но нещата не са чак толкова фатални, колкото ви се струват. В работата няма да имате проблеми, затова смело може да реализирате идеите си.

Дева

Това е седмица, в която да трупате нови знания и умения. Наученото ще ви бъде от полза, а процесът ще протича бързо и без особени усилия от ваша страна. В средата на периода може да бъдете изненадани от амбициите си. Не се колебайте да преследвате по-високи цели, но е добре да си дадете сметка, че няма как да постигнете всичко наведнъж. През почивните дни не се подавайте на гнева, за да не прекарате уикенда в лоши отношения с половинката си.

Везни

Тази седмица ви очакват приятни преживявания в работата. Ще получите положителните резултати от продължителни ви усилия. Единственото, което трябва да направите, е да не се подавате на суетата. В средата на седмицата помислете как да компенсирате загубеното време със семейството. През почивните дни не правете компромиси и посветете цялото си внимание на любимите си хора.

Скорпион

Това е седмица, в която успешните действия ще ви се отдават в първите дни на периода. Заслужава си да положите повече усилия тогава, а след това ще може да се отдадете на заслужена почивка. В личен план ви тормози даден въпрос. Може би трябва да престанете да се измъчвате с търсене на отговора му и да го зададете директно на половинката си.

Стрелец

Това е седмица, в която да действате сами и да не разгласявате намеренията си. Първо, проверете какви са възможностите за реализирането на замислите ви и направете тихо проучване. Едва тогава може да споделите хрумванията си, но така че идеите ви да не бъдат взаимствани. В личен план е добре да проявите повече инициатива и желание за разнообразяване на семейния живот. Половинката ви отдавна очаква действия от ваша страна в тази насока.

Козирог

През тази седмица ще са ви необходими минимални усилия, за да постигнете набелязаното. Още във вторник ще разберете, че имате още поле за действие. Внимавайте да не се претоварите, за да не оставите много от задачите несвършени. Поставяйте си реални цели. Същото важи и в личен план. Сега не е моментът да се развихряте в тази насока. Заложете на спокойствието и рутината.

Водолей

Седмицата ще ви завари, изпълнени с плам и желание за действие. Не пропилявайте ресурсите си, а ги насочете в точното русло. Сега няма да има нещо, което да наруши душевния ви баланс. Това може да ви направи търсени съветници. Времето е добро за вложения и действия, свързани с повишаването на квалификацията ви или нивото на образование.

Риби

Това е седмица, в която да си дадете малко повече зор. Времето е пролетно, но имате много работа, а и натрупан потенциал, който чака да бъде реализиран. Освен това ви гонят и срокове. С малко повече усилия ще успеете с всичко, а в края на периода ще сте изключително доволни от себе си. В средата на седмица ще се отвори интересна възможност за развитието ви. Може да се уплашите от натоварването, но може би си струва да опитате.

Close