fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 8 – 14 януари

Вълнува ви какво ще се случи в любовния ви живот тази седмица? Ето какво вещаят звездите в романтичен план за всяка от зодиите в хороскопа:

Овен

Наслаждавате се на хармонични отношения с любимия. Вече ще започнете да мислите за сериозно бъдеще заедно. Може би за общ дом или защо не за дете.

Телец

Периодът е подходящ за необвързаните от зодията. Пред вас се отварят страхотни възможности за нови връзки и интересни запознанства. За обвързаните – романтичните и еротичните ви отношения са в лек застой.

Близнаци

Скуката в любовта ще приключи още тази седмица. Можете да дишате спокойно и да се огледате за подходящите партньори, с които спокойно да се развихрите в леглото.

Рак

Това ще бъде седмицата на секса! Без романтични отклонения или всякакви вричания и тем подобни. Очаква ви еротика и разврат.

Лъв

Вие и вашият любим имате нужда да прекарате повече време само двамата. Помислете за пътуване на романтично място – ще се отрази добре на отношенията ви.

Дева

Наслаждавате се на прекрасни отношения с любимия човек. Ако все още сте необвързани – не бързайте да се впускате във връзки, които ще ви натоварват.

Везни

Чувствате се объркани относно желанията и емоциите ви. Ще ви бъде трудно да взимате решения и да правите избори в любовта.

Скорпион

Периодът ще бъде труден за отношенията ви е любовен план. Възможно е на хоризонта да се появят сериозни сътресения, с които няма да ви е лесно да се справите.

Стрелец

Очаква ви абсолютно спокойна и дори малко скучна седмица в любовен план. Отношенията ви в любовта ще са на заден план.

Козирог

Това е вашата любовна седмица! Ще цъфтите от щастие. Вие и партньорът ви ще прекарате прекрасни романтични мигове заедно!

Водолей

Имате нужда от повече време за себе си! Насладете се на хубавите мигове, в които можете да правите каквото си поискате! Тази седмица трябва да обичате най-вече себе си!

Риби

Възможно е да срещнете нов обожател в социалните мрежи, който да ви направи изненадващ подарък. Не се предоверявайте бързо и лесно на представителите на противоположния пол.

Прочети още :Actualno.com

Close