fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 7-13 май

Овен

Задачата ви през тази седмица е да въведете, колкото се може повече ред в делата ви. Това се отнася, както за личната, сфера, така и за служебната. Разчистването на дома ще ви донесе вътрешен уют, а като бонус може да откриете скъпи за вас вещи със сантиментална стойност. В личен план ви очакват промени. Половинката ви може да прояви желания, които да ви накарат да преосмислите бъдещето на връзката ви. През почивните дни не пропускайте да си осигурите общуване с природата. Имате нужда от повече истински неща във всекидневнието си.

Телец

През тази седмица нуждата ви от внимание ще бъде толкова изострена, че рискувате да се държите като малко дете. Със сигурност поне през първите два дни няма да има кой да обърне внимание на оплакванията ви, така че добре още в сряда да смените рязко тактиката и да докажете, че сте напълно сериозен човек. През почивните дни не отказвайте гостуване при ваши роднини. Имате нужда да се върнете към корените и красивите спомени от детството.

Близнаци

През тази седмица ще ви бъде даден шанс за сериозна придобивка, но тя няма да падне от небето. По-скоро ще стои някъде за където , за да стигнете ще трябва да положите не малко усилия. В понеделник и вторник наблегнете на тоталното спазване на правилата. Договорки с отсрещната страна може да се опитате да правите едва в сряда.

Рак

През тази седмица ще страдате от прекомерна доза оптимизмът. По принцип той е добро качество, но точно сега може да ви затвори очите за някои моменти, в които да трябва да проявите повече предпазливост. Ако обстоятелствата ви го позволяват прекарайте вечерите и почивните дни с изключен телефон и извън мрежата. Не се съмнявайте в чувствата на партньора ви. В този момент той или тя може да бъде вашата най-голяма опора.

Лъв

Очакват ви седем дни, изпълнени с изненади, добри новини и интересните възможности. Понеделник ще ви е трудно да сортирате информацията, така че се потопете изцяло в събирането ѝ, като внимавате да не пропуснете нещо. През втората половина на седмицата не си позволявайте да държите сметка на никого. Ако нещо не ви е ясно ще трябва да изчакате до сряда, когато всичко ще се изясни изцяло.

Дева

Това е седмица, в която ще имате възможността с лекота да решите въпрос, свързан с дома, който значително ще улесни битието ви. Акцентирайте вниманието и грижите си към любимия ви човек. Сега той или тя са в момент, в който имат нужда от вашата всеотдайност и подкрепа. Почивните дни е добре да не пътувате и да останете у дома и да се довършите това, за което Съдбата така мило ви помогна.

Везни

През първите дни на седмицата е добре да се заемете с ваши лични въпроси за решаване, които сте чакали да се разминат от само себе си. Опитайте се да се поставите от другата страна на нещата, така ще спечелите и вие. В работата не губете инерция. Рискувате да пропуснете важна сделка. Почивните дни укротете притока на адреналин или му дайте воля във физически израз като спорт и активни разходки.

Скорпион

Тази седмица отделете нужното внимание на здравето ви. Ако имате оплаквания още в първия удобен момент се уговорете за час с личния ви лекар. В средата на периода започнете постепенна промяна в начина ви на хранене, движение и мислене, защото то също е важно. Петък или събота може да ви изненада с новина, която да доведе до сериозни промени в начина ви на живот или досегашния график на задълженията ви. Не забравяйте, че всяка промяна води към добро.

Стрелец

През тази седмица е добре да си наложите да сте по-концентрирани и съсредоточени в работната ви среда. Плановете ви може да претърпят промени, така че от особена важност ще е вашата адаптивност. Притеснението и тревогата няма да ви помогне да ги приемете по лесно, а ако се замислите, те съвсем не са толкова лоши. В личен план ви очакват промени в положителна насока, само ако сте готови да промените част от очакванията си и представите за това какво трябва да представлява дадена връзка.

Козирог

Тази седмица е добре да премине в полагане на усилия за проява на повече предпазливост и чувствителност в общуването с колегите и близките. Във вторник ще ви е трудно да потиснете своите чувства, симпатии, антипатии, но изразът им може да изгори някои мостове. В петък пред вас ще се появи невероятна възможност за развитието на нов бизнес. Бъдете пестеливи, тъй като може да ви се наложи да инвестирате в новата дейност. В личен план не се очакват промени или сътресения, а и сега нямате нужда от тях.

Водолей

В началото на седмицата ви очаква започването на нова дейност. Напълно сте способни да се справите с това, което ви предстои. Мнозина ви имат доверие. Периодът ще ви напомни, че понякога животът изисква промени, да се променят нещата към добро. През почивните дни най-доброто, което може да направите за себе си е да не си отказвате нищо, но и да се вглеждате в случващото се и знаците. В никакъв случай не се захващайте за работа, ако обстоятелствата се стичат по благоприятен начин.

Риби

Тази седмица се пазете от прекомерното си търпение и толерантност. Има случаи, в които трябва да покажете повече твърдост и непоколебимост. Добрите думи лесно ви разколебават, но понякога това ви вреди. Сега е време да не допускате подобно влияние върху себе си. Фактите са категорични, че имате напълно реална представа за ситуацията, затова нямате причина да отстъпвате от позициите и исканията ви.

Close