fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 27-31 август

Овен

Някои от обвързаните представители на зодията ще вземат важно решение, свързано със закупуването на нов дом. Възможно е, ако вече живеете заедно, просто да решите да направите някои козметични промени в дома.

Телец

През последната седмица на август ще ви бъде лесно да вземете общи решения с партньора. Двамата гледате в една посока, в едни ценности, когато става въпрос за общото ви благополучие.

Близнаци

Трансформираща седмица в любовен план за обвързаните Близнаци. Ако през последните дни сте имали някакви разногласия, това ще се промени. Ще започнете да откривате нови и все положителни черти в другия и това ще ви сближи още повече.

Рак

Любовта е във въздуха тази седмица! Ако се чувствате самотни, направете приоритет любовния си живот и звездите ще ви изненадат с една вълнуваща в сексуално отношение седмица.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще прекарат повече време заедно с любимия човек. Дайте свобода на желанията и въображението си. Подарете си необикновени моменти на усамотение.

Дева

Ако отскоро се срещате с някого и взаимоотношенията ви не се развиват, помислете дали има смисъл да продължавате да влагате време и енергия в тях. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще се радват на хармония.

Везни

През тази седмица ще се радвате на огромната подкрепа на любимия човек, особено ако искате да направите промени, свързани с кариерата ви. Няма да имате притеснения, че той или тя ревнуват от успехите ви, напротив.

Скорпион

Вашата привлекателност няма да остане незабелязана. В резултат вие и половинката ви ще имате възможността да се насладите на невероятни мигове заедно. Не само физически ще сте привлечени един към друг, но и на духовно ниво.

Стрелец

Предстои ви седмица, в която ще може да споделите вашите най-силни желания с любимия човек. Възможно е да си мислите, че някои от тях са табу, но грешите. В действителност, споделянето ще укрепи вашата интимност и доверие.

Козирог

Възползвайте се от момента за повече романтика и гладка комуникация с половинката. В средата на седмицата вие и половинката ви ще сбъднете една ваша мечта. Сега е моментът да въведете и някои промени, които отдавна планирате.

Водолей

Някои от представителите на зодия Водолей ги очаква офис романтика. Възможно е да имате тайна връзка, която ще искате да разкриете пред вашите колеги и шефа. Ако е така, очаквайте подкрепа от всички.

Риби

Някои от вас ще пътуват и ще изучават нови места, други ще направят големи крачки във взаимоотношенията с половинката. Ще се преоткриете на духовно ниво и ще научите много един за друг.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close