fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 23-27 април

Научете какво ви очаква в любовен план според зодията тази седмица.

Овен

Тази седмица ще бъде за вас доста лежерна. Отдайте се на разходки, срещи с приятели, развлечения, ходете и приемайте гости и се радвайте на безгрижието.

Телец

Без значение дали става въпрос за делови или интимни взаимоотношения, тази седмица ще ви освободи от досегашни задължения и ви поднесе повече свободно време.

Близнаци

Не е изключено да възникнат дребни проблеми на любовния фронт. Но за сметка на това, ще можете да разчитате на спокоен, конструктивен диалог и намирането на компромисни решения.

Рак

Ще бъдете в доста похотливо настроение през идната седмица, така че му се отдайте, няма да съжалявате, а и ще заздравите връзката си, тъй като напоследък еротиката не е на челно място в приоритетите ви.

Лъв

Ще изпитвате несигурност по отношение на досегашната ви връзка и не е изключено да започнете да гледате все по-често встрани. Как ще приключи всичко това зависи от търпението и приемането на половинката ви.

Дева

Ще имате нужда да се връщате към миналото, да сравнявате и анализирате предишни грешки в любовта, макар до скоро да крояхте планове за бъдещето.

Везни

Най-добре оставете всички опити да ускорите развитието на любовните сюжети в живота си. В последствие сами ще се убедите, че това е била най-добрата стратегия.

Скорпион

През тази седмица ще трябва да научите важен урок – любовта нито се търси, нито се планира, още по-малко пък се възпитава.

Стрелец

Ще ви изскочи възможност да се насладите на онова, което търсите – среща с човек, с когото споделяте сходни интереси и убеждения.

Козирог

Връзката ви не се нуждае от някаква особена промяна, но ако изпитвате нужда да вдъхнете нов живот на старите отношения, поправете своите грешки от близкото минало.

Водолей

Мисълта и вниманието ви са ангажирани от семейни проблеми, а и през новата седмица любовните теми едва ли ще ви дават поводи за притеснение.

Риби

Възможно е да приемете мечтаното за действителност, а сблъсъкът с реалността ще ви подейства изключително разочароващо. Бъдете внимателни.

Close