fbpx

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-20 юли

Вижте какво ви очаква в любовен план тази седмица според астрологията.

Овен

Тази седмица има вероятност да се изправите пред много истини и факти. Помислете дали вашите фантазии и нереални очаквания не ви задържат в едни взаимоотношения, които нямат романтично бъдеще.

Телец

Фокусирайте се върху събитията и бъдете оптимистично настроени. Не летете в облаците, защото така или иначе не е привично за един здраво стъпил на земята човек като вас.

Близнаци

През новата седмица ще се чувствате сякаш партньорът ви не подкрепя вашите цели в кариерата през тази седмица. В действителност той може да се почувства пренебрегнат и затова да проявява ревност.

Рак

Въпреки че обикновено сте доста свързани със семейството, тази седмица в търсене на любовта и романтиката може да реализирате някакво пътуване, което не сте очаквали.

Лъв

Имате фантазии, които се страхувате да споделите със своя партньор. Бъдете търпеливи и не изпитвайте неудобство да разговаряте за вашите желания.

Дева

Ще се радвате на романтика и хармония с любимия човек, нещо, което ви е липсвало през последните няколко седмици. Не позволявайте на малките проблеми да развалят тази хармония.

Везни

Не бързайте в действията и не насилвайте нещата. Изчакайте края на седмицата, когато и двамата ще бъдете по-готови да се отдадете на любовта. Планирайте романтична среща.

Скорпион

Чувствате се неуверени и недооценени. Любовта ви очаква, стига да повярвате, че заслужавате да я имате.

Стрелец

Вашето семейство може да има по-голямо влияние в любовния ви живот от обичайното, особено ако ви предстои да представите половинката си. Може да се почувствате така, сякаш ваш роднина се опитва да провали романтичните ви перспективи.

Козирог

С невероятна лекота ще общувате с половинката. Възможно е да изпитвате някаква несигурност по отношение на това дали да споделите вашите мисли с него, но не се колебайте, а говорете.

Водолей

Любимият човек ще ви накара да се почувствате наистина невероятно и отново ще ви напомни колко специални сте за него. Възможно е ваш близък приятел да се опита да попречи на щастието ви.

Риби

ще се чувствате много по-уверени и привлекателни и това няма да остане незабелязано от половинката ви.

Текст:https://www.iwoman.bg

Close