fbpx

Седмичен любовен хороскоп за 12-16 февруари

Вижте какво са ви подготвили звездите през най-романтичната седмица от годината.

Овен

За някои от обвързаните представители на зодията предстои пътуване, което не е изключено да е и подаръкът ви за Свети Валентин. Вашето романтично бягство ще ви помогне да задълбочите духовната си и сексуална връзка. Отдайте се един на друг и се наслаждавайте на всяка минута!

Телец

Купидон ще ви влияе доста похотливо през новата седмица. Ако между вас и колега има любовна химия, най-добре е да не си играете с огъня. Тези романтични взаимоотношения могат да ви изложат на голям риск.

Близнаци

За представителите на Близнаците звездите подпомагат възникването на нови чувства, които обещават да бъдат горещи и силни. Но дори този „избухнал“ роман да не прерасне в постоянна любов, не бива да се разстройват.

Рак

Постарайте се да не драматизирате излишно ситуацията, която може да възникне в отношенията с любимия ви човек. Може би неговото недоволство, което ще изглежда като каприз във вашите очи, е породено от недостатъчно внимание от ваша страна.

Лъв

Крайно време е да се ориентирате в своите чувства и отношението с партньора. Съдбата може да ви поведе към определен избор, тогава ще се наложи да вземете сериозно решение.

Дева

Седмицата е натоварена заради конфликти, породени от дребни неразбирателства. Постарайте се да държите на ниво, не си го „слагайте на сърце“, независимо колко настойчиво любимият човек търси скандал. Всичко ще завърши с романтична изненада!

Везни

Нищо в живота не може да бъде гладко и прекрасно, както на вас ви се иска. Разговаряйте повече с партньора, поемете инициативата и организирайте романтична вечеря на 14-ти февруари, дори да не празнувате този празник.

Скорпион

Обвързаните представители на зодията ще се усещат напрегнати. Последните седмици за някои от вас са били драматични в сектора на любовта. Това, което може да направите, е да подкрепите любимия човек и да бъдете търпеливи или просто да напуснете връзката.

Стрелец

Ако се намирате във връзка, тази седмица ще имате възможността да сбъднете някои от сексуалните си фантазии. Нещо повече – партньорът ще ви накара да забравите за несигурността и заедно ще се отдадете на експерименти.

Козирог

През тази седмица ще ви бъде трудно да поддържате хармонията между вас и половинката ви. Пуснете се по течението и следвайте събитията.

Водолей

Водолеи, през тази седмица трябва да научите важен урок – в интимните отношения няма шеф и подчинен, има чувства и емоции, неподлежащи на ръководене. Ето защо опитите ви да се наложите на партньора, няма да доведат до нищо друго освен сърдене и проблеми.

Риби

Вашата външност и чар ще ви помогнат не само да привлечете нови обожатели, но и да се справите страхотно, ако работата ви е свързана с хора. Възползвайте се от вашата харизма, за да привлечете нова любов или за да затвърдите сегашната си връзка.

Close